• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Silkroad Online'ın Bizi Etkileme Nedenleri

Burakcode

Daimi Üye
Daimi Üye
Server
TRSRO Troya
Evet arkadaşlar, bu konuda bir topic olsun istedim. Herkes kendi düşüncesini, kendisini etkileyen, yıllar geçse de hala oynattıran nedenleri yazabilir :).

Benim hala oynamama etken olan şeylerden biri vuruş hissi. Sanırım oynadığım diğer mmorpg oyunlarda Silkroad'ın verdiği vuruş hissini yaşamadım. En büyük nedenlerden biri bu benim için.​

Oyun içi rekabetin fazla olması ve kazanılmış dostluklar diyebilirim. Arkadaşlarınız ile beraber toplanıp; Battle Arena, CTF, FGW, Fortress War, Unique, Holy Water Temple, Jupiter Temple, JOB War, SP cave gibi birçok sayamadığım aktiviteyi dostlarınız ile beraber keyifli zamanlar dahilinde gerçeleştirmek. Kendi karakterinizi olabildiğince güçlendirme isteği sonucu hedefe kilitlenmek ve sonucunda elde edilen gurur, mutluluk, başarma hissiyatı. Aynı zamanda karakterimizi rakiplerimiz ile kıyaslama, karşılaştırma ve rakiplerinizin önüne geçme arzusu diyebilirim.

Bence Silkroad ın Rekabet Özelliği Gösteriş Merakı gibi etkenler etkiliyo herkes şu an 14 d silahım olsun 15 d +15 shieldim vs olsun diye ugrasıyo niye tabiki pvp de iyi olmak için AMA bence en büyük etken O silahı gösterebilmek :=)

Grafikler. Oyun grafiğinde, arayüzünde, skill-çanta vs bölümünde bir oturmuşluk, kolay anlaşılabilirlik, basitlik ve sadelik var. Ayrıca dünyanın en iyi mmorpg oyunlarından olan WoW'un grafik tarzı (ve benzeri grafik tarzı oyunlar) veya günümüzün yüksek grafikli oyunları gibi olmasada, bu oyunun grafikleri her zaman daha güzel gelmiştir. Belli bir kısım insanı çekiyor bu oyun, güzel görünüyor, vazgeçilemiyor :)

Geri