• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame

Burakcode

Daimi Üye
Daimi Üye
Server
TRSRO Troya
Bu rehber kendi yapılandırmamdan örnektir.Yeni başlayan arkadaşlara örnek olabilecek bir yapılandırma olduğunu düşünüyorum. Kırmızı dikdörtgen ile içine aldıklarım açtığım skillerdir.

Giysi: Protector
Imbue : Fire

Pacheon:

Pacheon.JPG

Anti Devil Bow :
Vuruşların kritik arttırma özelliği vardır.
Arrow Combo Attack : Rakibi yada canavarı ittirici özellikli combolar vardır.
Autumn Wind Arrow : Bu seride normalde saldırını oranımızı arttıran white,blue ve cold hawk açmalıyız fakat; son skill olan fire hawk (hem saldırı yapar,hemde saldırı oranını arttırır) açmak için diğer black ve lightning hawk da (saldırı yapanlar) açılması gerekiyor. Size kalmış.
Break Heaven Arrow : Atış menzilimizi arttırır.
Explosion Arrow : Hem saldırı oranı arttırma özelliği vardır hemde çevre menzilli atak yapar.
Strong Bow : En güçlü saldırı skillimiz.
Mind Concentration: Pasif skilldir. Saldırı oranımızı arttırır.

Cold:

Cold.JPG

Frost Guard : Fiziksel savunma gücünüzü arttırır.
Cold Armor : Pasif skilldir. Fiziksel savunma gücümüzü arttırır.

Light:

Light.JPG

Piercing Force :
Büyülü hasarımızı arttırır. Normalde büyü atağımız yok bu yapılandırmada, sadece imbue den gelen büyü atağını arttırabilir düşüncesiyle açtım.
Wind Walk : Hareket hızımızı arttırır. Arada kalan skiller bi anda belli bir uzunlukta ileri atılmamızı sağlar. Ben gerek duymadım. Biz zaten mesafeli savaşıyoruz.
Concantration : Bertaraf oranımızı arttırır.
Heaven's Force : Pasif skilldir. Bertaraf oranımızı arttırır.

Fire:

Fire.JPG

Fire Force :
Imbue skillimiz, silahın saldırı kuvvetini arttırır.
Flame Body : Fiziksel hasarımızı arttırır.
Fire Protection : Büyü savunma gücümüzü arttırır.
Flame Devil Force : Pasif skilldir. Fiziksel hasarımızı arttırır.

Son düzenleme:
Eklemeler yapayım kendi tecrübelerime göre;

Autumn Wind serisi Explosion'dan sonraki tek kayda değer AOE skillimiz. Unique vb çok yaratığın dar alanda spawn olduğu noktalarda iş görecektir. Oyunda artık SP sıkıntısı olmadığını da düşünürsek, MAX.

Mind Bow, bir diğer AOE skilli olarak özellikle lure için olmazsa olmaz bir skill. TRSRO gibi warrior olmayan ve lure ihtiyacını STR Bow'ların karşıladığı bir sistemde açılması farzdır, MAX.

Cold Imbue, ikincil el yakma skilli olarak özellikle solo grind edenler için spawnı bol noktalarda gp'lere karşı kullanışlı olacaktır. Opsiyonel.

Frost Wall, pvp için 1. kitap 1 level.

Snow Shield, tercihe göre 1. kitap 1 level veya 2. kitap 1 levela kadar açılabilir. Zor durumlarda kurtarıcınız oluyor, es geçmeyin.

Wind Walk serisinden teleport (kayma) skilllerine vermemek günümüz Silkroad'unda komik. MAX.

Fire Shield, MAX. :)

Fire Wall, pvp için 1. kitap 1 level.

güzel paylaşım olmuş oyunu ilk defa oynayan birisi olarak bu konuyu baz alarak str bow karakter oluşturdum bir sorum olacak yanlız bu işaretlediğiniz skileri max mı yapacağız ?

Geri