Gerek video gerekse görselde olduğu gibi sorunsuz açılıyor sizde neden böyle bir hata oluyor bilmiyorumsiyah ekran gelip kapanıyor açılmıyor hocam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerek video gerekse görselde olduğu gibi sorunsuz açılıyor sizde neden böyle bir hata oluyor bilmiyorumsiyah ekran gelip kapanıyor açılmıyor hocam
Winrar şifresinde bir sorun yok şifre Srolobbywinrar şifresi hatalı
Bende de 3 adet bilgisayar var hepsinde denedim sorunsuz çalışmaktaBende de start dedikten sonra siyah ekran gelip kapanıyor. Sorun var. İki bilgisayarda denedim ikisinde de aynı sorunu yaşadım
Şunu da yükler misiniz?bu programları tekrardan yukledım fakat yıne aynı sıyah ekran geldıkten sonra kapanıyor yardımcı olur musun?
Bende aynı sorunu yaşıyorum start dedikten sonra siyah ekran geliyor ve kapanıyor.siyah ekran gelıyor client kapanıyor bende de herşeyi normal yaptım ama olmuyor
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
bu programları tekrardan yukledım fakat yıne aynı sıyah ekran geldıkten sonra kapanıyor yardımcı olur musun?
Ekran kartınızı güncelleyin merak ediyorum hiç ekran kartı güncellemesi yapmıyor musunuz?Bende aynı sorunu yaşıyorum start dedikten sonra siyah ekran geliyor ve kapanıyor.
Bilgisayarımın tüm bileşenlerini özenle güncelliyorum. Windows güncellemeleride aynı şekilde. Ekran kartını windows geforce experience adındaki nvidia'nın programı üzerinden güncelliyorum. Başka önerebileceğiniz bir çözüm yolu var mı?Ekran kartınızı güncelleyin merak ediyorum hiç ekran kartı güncellemesi yapmıyor musunuz?
Ekran kartınız nvidia iseDeğerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
Ekran kartınız amd ise indirip kurun daha sonra gerekli ekran kartı güncellemenizi yapın sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın büyük ihtimal çözülecektir.
Ek olarak şunları indirmenizi ve kurmanızı tavsiye edebilirim.Bilgisayarımın tüm bileşenlerini özenle güncelliyorum. Windows güncellemeleride aynı şekilde. Ekran kartını windows geforce experience adındaki nvidia'nın programı üzerinden güncelliyorum. Başka önerebileceğiniz bir çözüm yolu var mı?
rar şifresi ne acaba ? "Srolobby" yazınca şifre hatalı diyorMulti Client güncellenmiştir.
Srolobby yazmanız yeterli normal şekilde?rar şifresi ne acaba ? "Srolobby" yazınca şifre hatalı diyor