• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Soru Silkroad Online İSRO Oyundan Atma

Berat4172

Onursal Üye
Onursal Üye
Server
İSRO Arges
Arkadaşlar Aether'de Sıra Beklerken 28. Dakikada Oyundan Atıyor 3 Kere Denesem Birinde Ancak Oyundan Atmıyor Bu Da Benim Daha Çok Süre Beklememe Neden Oluyor Öğrenci Olduğum İçin Her Ay Vip Olamıyorum Bu Oyundan Atma Sorunu Nasıl Düzelir Aramızda Çok Bilgili Arkadaşlar Var Yardımcı Olursanız Sevinirim ...
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:

Başka Sorularım Da Olacak
1-Bronz Vip'in Oyunda Kalmaya Etkisi Var Mı ?
2-İsro'ya 16Dg Gelir Mi 150 Cap Gelir Mi ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar Aether'de Sıra Beklerken 28. Dakikada Oyundan Atıyor 3 Kere Denesem Birinde Ancak Oyundan Atmıyor Bu Da Benim Daha Çok Süre Beklememe Neden Oluyor Öğrenci Olduğum İçin Her Ay Vip Olamıyorum Bu Oyundan Atma Sorunu Nasıl Düzelir Aramızda Çok Bilgili Arkadaşlar Var Yardımcı Olursanız Sevinirim ...
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:

Başka Sorularım Da Olacak
1-Bronz Vip'in Oyunda Kalmaya Etkisi Var Mı ?
2-İsro'ya 16Dg Gelir Mi 150 Cap Gelir Mi ?
Bronz hiçbirşeye yaramaz. 1
Sence gelir mi ? Arkadaşım full ms party de 14 ayda 134ten 135 oldu. _Rayleigh Palmyra. 16 DG belki 1 - 2 seneye gelir datebase de var ama 150 cap mümkün değil.

16 DG belki 1 - 2 seneye gelir datebase de var ama 150 cap mümkün değil.
Mümkün hacım güncel isro mediasında leveldataya gerekli exp miktarını girmişler akşam görsel atarım mobilden pek net görüntü olmuyor 🙃

@Berat4172 8. Aya girdiğimizde ayın 1 ile 5i arasında bir kerelik 310 silk harca 2 ay boyunca oyuna tek tık at.
En kârlı ve mantıklı sistem şuan bu.
2 ayın biter yine bittigi ayın başında 1 ile 5i arası tekrar 310 silk yükler yine 2 ay takılırsın. 👍

28. dakika sorunu çözüldü (nasıl çözdüm bilmiyorum)

Geri