• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame

Burak Yoğun

Administrator
Kurucu
Server
TRSRO Knidos
2.png

Merhaba Srolobby Ailesi

Bugün sizlere 15 ve 16 degree için eklenmiş awaken stonelerden bahsedeceğim.

Kulağıma geldiği kadarıyla bazı oyun bilmez cahil arkadaşlar 15 degree üzeri için awaken stone yok 15 degree eşya almayın çöp olacak gibi tuhaf söylemlerde bulunmuş.

Sizlere 15 ve 16 degree için eklenen awaken stonelerin kodlarını paylaşayım

mob94l6.png

Görüldüğü gibi artı basıp bir sonraki degree eşya elde etme sistemi global sürüm için devam edecek.

Fakat bunlar ne zaman getirilir o tartışma konusu..
Global sürümde oynayan arkadaşların oyun bilmez cahillerin yorumlarıyla sizleri zarar ettirecek eşyalar aldırmasına kanmayın.

Başka bir konuda görüşmek üzere.​

Bu kodlar yeni mi eklenmiş yoksa 16-17d güncellemede varmiydi?

Burak buradaki bilgi eksikliği şu. Oyuna ilk Legend 23 güncelleme duyurusu geldiğinde yani kSRO'da, 15dg ve 16dg Awekening Stone'ların artık silk item mall'dan alınamayacağını söylediler. Oyunun herhangi bir yerinde drop olur mu bilemeyiz ama en azından şundan eminiz. JCPlanet serverlerinde yerden hiçbir şekilde Awekening Stone drop olmuyordu zaten. Joymax serverlerinde oluyordu ve ordan EU serverlere çekilen charlarda oluyordu. İlerleyen zamanda bu kural değişebilir belki ama şuan öyle bir planları yok. Çünkü açık açık satmayacağız dediler.

Burak buradaki bilgi eksikliği şu. Oyuna ilk Legend 23 güncelleme duyurusu geldiğinde yani kSRO'da, 15dg ve 16dg Awekening Stone'ların artık silk item mall'dan alınamayacağını söylediler. Oyunun herhangi bir yerinde drop olur mu bilemeyiz ama en azından şundan eminiz. JCPlanet serverlerinde yerden hiçbir şekilde Awekening Stone drop olmuyordu zaten. Joymax serverlerinde oluyordu ve ordan EU serverlere çekilen charlarda oluyordu. İlerleyen zamanda bu kural değişebilir belki ama şuan öyle bir planları yok. Çünkü açık açık satmayacağız dediler.
Bunun resmi bir duyurusunu benimle paylaşabilir misin?
KSRO ile İSRO'daki yönetim anlayışı biraz farklı kore oyuncusu için satmayı düşünmezlerken bunu globaldeki oyunculara açabilirler
Ayrıca adamlar satmayı düşünmediği bir şeyi neden oyuna eklesin orası da ayrı bir soru işareti

Aynı konu silkroad box içinde geçerli eklenmeden ham halinde bulmuş paylaşmıştım böyle bir kutu eklenecek diye şuan oyunda herkesin açtığı kullandığı bir şey.. bu da benzer şekilde gelecek diye düşünüyorum

Bunun resmi bir duyurusunu benimle paylaşabilir misin?
KSRO ile İSRO'daki yönetim anlayışı biraz farklı kore oyuncusu için satmayı düşünmezlerken bunu globaldeki oyunculara açabilirler
Ayrıca adamlar satmayı düşünmediği bir şeyi neden oyuna eklesin orası da ayrı bir soru işareti

Aynı konu silkroad box içinde geçerli eklenmeden ham halinde bulmuş paylaşmıştım böyle bir kutu eklenecek diye şuan oyunda herkesin açtığı kullandığı bir şey.. bu da benzer şekilde gelecek diye düşünüyorum

Ekli dosyalar

• IMG_4295.jpeg
    IMG_4295.jpeg
    585.2 KB · Görüntüleme: 5
Aynı şeyi 17 temmuz 2023'te bende paylaştım @hallomallo

16 ve 17 degree eşyaların item kodu itemdata_36xxx'den başlıyor fakat konudaki proof item kodu çok daha güncel..

itemdata_36xxx
iufhj24.png

itemdata_43xxxx
bxw9cnx.png

Kısaca resmi olarak duyurulmadan yayınlanmadan bulup sizlere böyle bir şeyin geleceğinden bahsediyorum tıpkı 28 nisan 2022'de bulup paylaştığım silkroad box gibi..

hzi1xam.png

Geri