Boş zamanlarımda girdiğimiz oyunda zehir oldu bize.
Gamegami server birleştiriyorsun iyi güzel de kardeşim 1000 küsur sırak bekliyoruz. Hiç mi vicdan kalmadı sizde ya.
El bebek gül bebek olarak gördüğünüz TROYA Hz leri bakın server bomboş TROYA.
Anca yayıncılara 100 er tane abonelik atın donate atın. Yazık günah ya. Bir oynadığımız oyun buydu bununda içine ettiniz ya.
İlla insanların İ Sro ya yönlendiriyorsunuz. Yetmedi mi TR SRO kitlesinden uzaklaştırdığınız insanlar daha fazlasının mı çekip gitmesini istiyorsunuz bunca yatırımınızın ardından.
Yeter ya 1000 sıra sayıyor kardeşim HARPUT 1000 sıra.
1 günde giriyor char oyuna.
İlla ki premium mu alacağız yani.
Proxyler için defalarca Ticket atıyorum.
Resim video çekip attım geçenlerde. Hiçbir önemi yok.
Ya bakın piyasaya proxy satan sitelere. Alın proxylerinden çökertin alt yapılarındaki barındırdıkları proxy bloklarını komple iptal edin.
Azıcık bizi düşünün azıcık ya.
Hep para hep para olmasın. Hep yayıncıların ağzıyla iş yapmayın. Normal playerlara da bir kulak verin.
Oyuna giriş yapamıyorum server kapasıtesi dolu. Yeteeeeerrr
Gamegami server birleştiriyorsun iyi güzel de kardeşim 1000 küsur sırak bekliyoruz. Hiç mi vicdan kalmadı sizde ya.
El bebek gül bebek olarak gördüğünüz TROYA Hz leri bakın server bomboş TROYA.
Anca yayıncılara 100 er tane abonelik atın donate atın. Yazık günah ya. Bir oynadığımız oyun buydu bununda içine ettiniz ya.
İlla insanların İ Sro ya yönlendiriyorsunuz. Yetmedi mi TR SRO kitlesinden uzaklaştırdığınız insanlar daha fazlasının mı çekip gitmesini istiyorsunuz bunca yatırımınızın ardından.
Yeter ya 1000 sıra sayıyor kardeşim HARPUT 1000 sıra.
1 günde giriyor char oyuna.
İlla ki premium mu alacağız yani.
Proxyler için defalarca Ticket atıyorum.
Resim video çekip attım geçenlerde. Hiçbir önemi yok.
Ya bakın piyasaya proxy satan sitelere. Alın proxylerinden çökertin alt yapılarındaki barındırdıkları proxy bloklarını komple iptal edin.
Azıcık bizi düşünün azıcık ya.
Hep para hep para olmasın. Hep yayıncıların ağzıyla iş yapmayın. Normal playerlara da bir kulak verin.
Oyuna giriş yapamıyorum server kapasıtesi dolu. Yeteeeeerrr