@Burak Yoğun baskan 0.0.9 surumu ıdnırdım sadece navdata ve 1.0.9 bot logın cıkıyor ve hata verıyor login error ! ( wrong login credentials ! ) bılgın varmı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@Burak Yoğun baskan 0.0.9 surumu ıdnırdım sadece navdata ve 1.0.9 bot logın cıkıyor ve hata verıyor login error ! ( wrong login credentials ! ) bılgın varmı acaba
gercekten sacmalık ! baska bırsey demıyorum !Malesef bir bilgim yok. Bugün bot altyapısına saldırı aldığı için hala sorunlar olabilir tavsiyem oyunda geri kalmak istemiyorsanız phbot almanızı tavsiye ederim![]()
Geliştirici ben değilim yapacak birşey yokgercekten sacmalık ! baska bırsey demıyorum !
Bu konuyu takip etmeniz yeterli yeni sürüm geldikçe sizler için konuyu güncelliyoruz.Arkadaşlar merhaba sbotun güncel sürümü geldimi TR için nerede takip edebiliyoruz ?
Şuan son sürüm 1.0.9 herhangi bir güncelleme gelmedi bota %appdata% diye aratın ve Sbot klasörünü silin.böyle birşey cıkıyor
kankam denedimm denedim olmuyor olmuyor olmuyorŞuan son sürüm 1.0.9 herhangi bir güncelleme gelmedi bota %appdata% diye aratın ve Sbot klasörünü silin.
Ardından masaüstüne ayarladığınız sbotun klasörünüde silin tekrar sıfırdan temiz kurulum yapın.
Tek önerim phbota geçmeniz malesef bu botlar test sürümü olduğu için çok saçma sapan hatalarla uğraşıyoruz düzelene kadar yapacak bir şey yokkankam denedimm denedim olmuyor olmuyor olmuyor
Yok oyundan aktif edilirSite üzerinden alınan premium site içerisinde aktif edilebiliyor mu?
1.08de calışıyor skıntı olurmu onla kasmamız ?![]()
Merhaba Srolobby Ailesi
Bugün sizlere sbotun silkroad online türkiye için olan test sürümünü paylaşacağım
Arkadaşlar hiçbir sbotun trsro için olan crackli botunu asla kullanmayın.
Bu konuda paylaşılanlar shivanın yayınladığı resmi test sürümüdür bu konuda paylaşılan link dışındaki botlara itibar etmeyin!
TRSRO v1.0.9:Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
Aşağıdaki linklerde skillerin şablon olarak ingilizce isimleri ve görselleri mevcut bakarak yapabilirsiniz.
Bicheon - Heuksal - Pacheon Skill İsimleri:Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
Cold - Lightning - Fire - Force Skill İsimleri:Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
Yeni sürümleri çıktıkça konuya eklenecektir
Sorunsuz oyun için yeni sürümü kullanmanızı tavsiye ederim.1.08de calışıyor skıntı olurmu onla kasmamız ?
Ben bu zamana kadar hiç PHBOT kullanmadım. SBOT'a göre daha maliyetli gözüküyor. SBOT performansından daha düşük bir performans sunar mı PHBOT?
Aynen öyle hocam. Çok detaylı gerçekten. Private server'da SBOT kullanmıştım. Bana çok klasik geldi. O yüzden çok kullanmadım açıkcasıPhbot kadar rahat bir bot bulamazsın piyasada
sBotu ayakta tutan tek yanı görevleri otomatik yapması yakında o özellikte phbota gelebilirse sbot tarihe gömülebilir
Diyelim jangan ana şehir olarak ayarlı phbot kullanıyorsun kasılma alanında roc mountain bot sorunsuz gidiyor alana ve çok çabuk güncelleme getiriyor bota.