denedim , aynı sıkıntı devam ediyor. altta yazılar yok , ıd pw yazıyosun bot tepki bile vermiyorŞu an girişler yapılabiliyormuş, sorun yaşayanlar deneyebilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
denedim , aynı sıkıntı devam ediyor. altta yazılar yok , ıd pw yazıyosun bot tepki bile vermiyorŞu an girişler yapılabiliyormuş, sorun yaşayanlar deneyebilir mi?
Söylediğim gibi saldırıyor alıyor bot-cave gün içerisinde bu sorunlar giderilecektir beklemekten başka şuan yapacak birşey yokdenedim , aynı sıkıntı devam ediyor. altta yazılar yok , ıd pw yazıyosun bot tepki bile vermiyor
oyunda birileri sbot 1.0.8 den giriş yapılıyor falan yazmış . bu nasıl bir tufaSöylediğim gibi saldırıyor alıyor bot-cave gün içerisinde bu sorunlar giderilecektir beklemekten başka şuan yapacak birşey yok
Tuhaflık birşey yok shiva login altyapısını yeniliyor olabilir gün içerisinde çözülecektir. Saldırı aldığını tahmin ediyorum.oyunda birileri sbot 1.0.8 den giriş yapılıyor falan yazmış . bu nasıl bir tufa
Login olmuyor bende yaDüzeldi beyler giriş yapabilirsiniz.
Bot klasörünü silip tekrar temiz bir klasöre çıkartın bilgisayarıda yeniden başlatabilirsinizLogin olmuyor bende ya
yok usta denedım sımdı kapatıp actım yenı klasor yaptım olmadıBot klasörünü silip tekrar temiz bir klasöre çıkartın bilgisayarıda yeniden başlatabilirsiniz
Yeni sürüm konuya eklendiŞimdi Bende Logın Oldu SOn sürümü İndirdim Fakat Hata Veriyor Yeni Sürüm indirin diye ne yapmam gerek
Link var mı?Yeni sürüm konuya eklendi
Güncel version 1.0.9 oldu arkadaşlar
1. Sayfadaki ilk mesajdaLink var mı?
Ya arkadaslar bende su problem var.. Bırı cozsun lutfen... %appdata% dan sılıyorum imajları kaldırıp pc ye res atıyorum. Sabahtan berı aynı hatayı alıyorum sebebını kalıcı olarak cozersenız sevınırım...
Kanka sende bilmezsen biz napacaz =) Bir cözüm bulamayız demi ?Kesin çözümü söyleyeyim phbota geç kafan rahat etsin
Bugün shiva bizi bitirdi
Malesef gene hatayı alıyorum kardeşimYeni sürüm konuya eklendi
Güncel version 1.0.9 oldu arkadaşlar
Şunları tavsiye edebilirim %appdata%daki Sbot klasörünü sil.Kanka sende bilmezsen biz napacaz =) Bir cözüm bulamayız demi ?