Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüzükçüde yok muydu o? Kafasına göre 1 ile 10 arası yapıyordu. Akşam bi bakayım foto atarımMerhaba arkadaşlar sabakun's jewel nerede satılıyor yada oyundan kalktımı ? Devile artı basmak istiyorum awakening basıyorum her seferinde başka yolu varmıdır ? Yada phbot bunu otomatik olarak yaparmı ?
evet o var ama süreli artı basıyor. sabakun's jewel ile kalıcı basılıyor sanırsam.Yüzükçüde yok muydu o? Kafasına göre 1 ile 10 arası yapıyordu. Akşam bi bakayım foto atarım
Bahsettiğin item resmi sürümlerde kullanılmıyor.Merhaba arkadaşlar sabakun's jewel nerede satılıyor yada oyundan kalktımı ? Devile artı basmak istiyorum awakening basıyorum her seferinde başka yolu varmıdır ? Yada phbot bunu otomatik olarak yaparmı ?
Çok teşekkür ederim. Blue basma işlemi oluyormu ?Bahsettiğin item resmi sürümlerde kullanılmıyor.
Sadece privatelerde denk gelirsin ayrıca bot otomatik olarak basmıyor diye biliyorum.
Bu daha iyi boşver, pvp yapacağın zaman git +10 yap takılevet o var ama süreli artı basıyor. sabakun's jewel ile kalıcı basılıyor sanırsam.