• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame

rSRO phBot Hatası

tmmdır hocam gözüktü indirdim attım ama hala aynı sorun devam etmekte
Bot klasörüne attığına emin misin?
Burada olacak

8fxytk9.png

O zaman önerebileceğim tek şey ruSRO.db3'ü silmeniz ve oyunu bota yeniden tanımlamanız düzelmezse başka şeyler önereyim
hocam şimdi onuda denedim oda olmadı yardımcı olablirsen cok güzel olur bu sekil bi hata ile hic karsılasmadım aktif russro oynuyordum 1 ay öncesine kadar böyle hata almadım hiç internette arattıgımdada bu hatayı alan görmedım suan tek çare sensin hocam :)

hocam şimdi onuda denedim oda olmadı yardımcı olablirsen cok güzel olur bu sekil bi hata ile hic karsılasmadım aktif russro oynuyordum 1 ay öncesine kadar böyle hata almadım hiç internette arattıgımdada bu hatayı alan görmedım suan tek çare sensin hocam :)
Önerebileceğim şeyler sınırlı

4game'i pcden kaldırıp setup dosyası ile yeniden kurmayı deneyin
Daha sonra phbot.iniden rsronun klasör yolunu silin ve phbot.iniyi kayıt edin
Oyunun ruSRO.db3 dosyasını da silin.

4game setup dosyasıyla oyunu kurduktan sonra güncellemesini vs yapın daha sonra sanki oyunu ilk kez bota tanıtıyormuş gibi kurun düzelmezse önerebileceğim başka bir şey bulunmuyor

Önerebileceğim şeyler sınırlı

4game'i pcden kaldırıp setup dosyası ile yeniden kurmayı deneyin
Daha sonra phbot.iniden rsronun klasör yolunu silin ve phbot.iniyi kayıt edin
Oyunun ruSRO.db3 dosyasını da silin.

4game setup dosyasıyla oyunu kurduktan sonra güncellemesini vs yapın daha sonra sanki oyunu ilk kez bota tanıtıyormuş gibi kurun düzelmezse önerebileceğim başka bir şey bulunmuyor
yok hocam buda olmadı adım adım yaptım hepsını phbotu bıle komple kaldırıp yenıden kurdum yine olmadı

Bu hatayı phbotta 2. charı açarken Russian Silkroad da da veriyor. Russian Silkroad da 2 char açılmıyor mu acaba 1 ip den

diğer charlar açıkken client açamıyorsun hepsini kapatman lazm clientli girmek için en başta başka yol istiyorsan oyunu ve botu kopyalaman lazm fazla client için

nasıl yani anlayamadım ? 2 charı clientle girmek için hepsini kapatmak gerekiyor derken ne demek istediniz ? direk manager dan start veriyorum 2 chara birden birini açıyor digerinde hata veriyor.

client ile açılcak olanı önce aç sonra diğer kill client ile aç öyle açılır .Diyelim 2 side kill clientte o zaman kapatıp öyle açman gerekir clientle giriceksen

Russroda manager ile clientli açmak istiyorsan her çarın ayrı bot dosyası olacak ve onu tek tek seçip her çar için açmalısın manager dan. Diğer şekilde tek bot klasörüne tüm çarların config vs ayarlarını toplayıp managerda tek 1 klasör gösterip clientsiz şekilde sınırsız çar açabilirsin. Aynı manager da client li açarsan sıkıntı hata verir. Client siz açmak istiyorsan ayrı 2 manager kurup diğer tarafa clientli seçerek veya clientsiz giriş yapabilirsin. Veya hiç manager kullanmadan direk bot dosyalarında da giriş mümkün.İsro vs gibi tek klasörden çar açınca, o hesap açık olduğundan bu hatayı veriyor.Client li her çarın bot dosyası ayrı olmaz ise sürekli bu hatayı verir.

Geri