Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu dllyi indirip phbotun kurulu olduğu alana klasörüne atın ve tekrar deneyinBu hatayı alıyorum çözümü nedir yardımcı olablirmisiniz @Burak Yoğun hocam
Ekli dosyayı görüntüle 6781
Şimdi görünüyor olması lazım bunu indirin;link gözükmüyor @Burak Yoğun hocam hangi dll
tmmdır hocam gözüktü indirdim attım ama hala aynı sorun devam etmekteŞimdi görünüyor olması lazım bunu indirin;
Bot klasörüne attığına emin misin?tmmdır hocam gözüktü indirdim attım ama hala aynı sorun devam etmekte
tabikide eminim hocam attım hatta garanti olsun dıye onu silip senden aldıgımı dırek oraya koydumBot klasörüne attığına emin misin?
Burada olacak
![]()
O zaman önerebileceğim tek şey ruSRO.db3'ü silmeniz ve oyunu bota yeniden tanımlamanız düzelmezse başka şeyler önereyimtabikide eminim hocam attım hatta garanti olsun dıye onu silip senden aldıgımı dırek oraya koydum
hocam şimdi onuda denedim oda olmadı yardımcı olablirsen cok güzel olur bu sekil bi hata ile hic karsılasmadım aktif russro oynuyordum 1 ay öncesine kadar böyle hata almadım hiç internette arattıgımdada bu hatayı alan görmedım suan tek çare sensin hocamO zaman önerebileceğim tek şey ruSRO.db3'ü silmeniz ve oyunu bota yeniden tanımlamanız düzelmezse başka şeyler önereyim
Önerebileceğim şeyler sınırlıhocam şimdi onuda denedim oda olmadı yardımcı olablirsen cok güzel olur bu sekil bi hata ile hic karsılasmadım aktif russro oynuyordum 1 ay öncesine kadar böyle hata almadım hiç internette arattıgımdada bu hatayı alan görmedım suan tek çare sensin hocam![]()
yok hocam buda olmadı adım adım yaptım hepsını phbotu bıle komple kaldırıp yenıden kurdum yine olmadıÖnerebileceğim şeyler sınırlı
4game'i pcden kaldırıp setup dosyası ile yeniden kurmayı deneyin
Daha sonra phbot.iniden rsronun klasör yolunu silin ve phbot.iniyi kayıt edin
Oyunun ruSRO.db3 dosyasını da silin.
4game setup dosyasıyla oyunu kurduktan sonra güncellemesini vs yapın daha sonra sanki oyunu ilk kez bota tanıtıyormuş gibi kurun düzelmezse önerebileceğim başka bir şey bulunmuyor