bot projenizde kolaylıklar diliyorum. botun özelliklerini inceledim ama gözümden kaçmış olabilir.
oyundan DC veya clientless yeme sebeplerinden olan FELLOW PET ANİMASYONLARI ile BERSERKER ANİMASYONLARINI kapatma seçeneği eklerseniz harika olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bot projenizde kolaylıklar diliyorum. botun özelliklerini inceledim ama gözümden kaçmış olabilir.
tesekkürler sorunsuz calısır insallah :=)RSBOT v2.6.1 yayımlandı.
İndirme ve yenilikler için lütfen github geliştirme sayfamıza bakın.
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
Eğer destek olmak isterseniz bir kahve ısmarlayabilirsiniz.
Not: TRSRO yeni koruma kalkanı (xincode) uygulamasında hata alanlar için discord announchements kanalımızda paylaşılan dll dosyasını bot klasörüne atın.
RSBOT v2.6.1 yayımlandı.
İndirme ve yenilikler için lütfen github geliştirme sayfamıza bakın.
Eğer destek olmak isterseniz bir kahve ısmarlayabilirsiniz.
Not: TRSRO yeni koruma kalkanı (xincode) uygulamasında hata alanlar için discord announchements kanalımızda paylaşılan dll dosyasını bot klasörüne atın.
hocam, alternatif internet bağlantısı desteği var mı ? mesela trsro'da ip sınırı 2 olduğu için mobil modem kullanmak suretiyle bilgisayarımda aktif 4 farklı internetim mevcut. phbotta kullanmak istediğim interneti seçme imkanım var. RSBOTTA da böyle bir özellik mevcut mu?
Şu kısımdan indirebilirsin:indirme linki bulamadım
indirme linki bulamadım