Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam olarak neyi fixledi?Merhaba.
TRSro bu haftaki bakımda fixledi sanırım. Bir gariplik var. :S
Botun sahibinin botu güncellemesi gerekebilirXIGN Code, "şüpheli program tespit edildi. Tüm programları kapatıp tekrar giriş yapınız" tarzında bir uyarı veriyordu.
Her şey mümkün dilediği gibi engel koyabilir basit bir dll güncellemesi bile yetiyorOlabilir. Benim anlamadığım, bu program (XIGN) bildiğim kadarıyla dışarıdan satın aldıkları bir hizmet/yazılım. Dün bir problem yoktu, bugün ne oldu. Oyun ekibi yapsa anlarım. Acaba GameGami mi uyardı?
bota güncellemeyi nasıl yapacağızBota güncelleme yapman gerekebilir @SDClowen
Sitenin admini programın yapımcısı değil oda güncelleme yapılmasını söylemiş ama program yapımcısı ilerletmiyor işlemleribot a güncelleme geldimi knk
2.9.8 ne zaman gelecek. başlığa yazmışsınız asma github da hala 2.9.7 var
bota güncellemeyi nasıl yapacağız
[05:24:42] <Error> XIGNCODE patching error! Maybe signatures are wrong?
Görsel atarsan sevinirim?Arkadaşlar yeni dosya virüslü. 2.9.8 sürümünde virüs bulundu. Zararlı yazılım uyarısı aldım. Bilginize.
Açık kaynaklı kodlu bir paylaşımda virüs olacağını sanmam virüs bulunduğunu söylediğin için bir kanıt sunmanız gerekir, aksi halde insanlar bot bana ait olmasa da kullanırken beni suçlasın istemem.ohoo sildim bile ne tutcam beya elizabeth'e devam xD