Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Here ''''Nice bro
but i cant download it no link appeared
Aktaramazsın o aktarılan bir şey değil.sa kardesm burdaki ** skilleri fln var onarlı baska sw ye nasl aktarabilrm yarıdm cı olrmusn
peki bisi daha sorucam kardesm ıntro yaparken kendi intromuzu nasıl bulcaz pk2 extactordan kodları degistrebilmek icinAktaramazsın o aktarılan bir şey değil.
İntro kodlarını ya hazır olanları kullanacaksın yada oyunun kamerasını kullanarak kendin oluşturacaksın.peki bisi daha sorucam kardesm ıntro yaparken kendi intromuzu nasıl bulcaz pk2 extactordan kodları degistrebilmek icin
suan bbende garden kodu var ama direk pk2editor le import edince olmuyor once extractan bisi cıkarmam lazım onla degsmesi lazm onun ne oldugunu bilmiyorum veya baska turlü oluyor mu dedigi tam anlamamdımİntro kodlarını ya hazır olanları kullanacaksın yada oyunun kamerasını kullanarak kendin oluşturacaksın.
bide manuel olarak nasıl import edebilirm yardımcı olursan cok sewinim skill bar var ama yenı sistem galiba manuel yapmam laım ama entry pach fln yzıyor oralara ne yazcgımı da bilmiyomsuan bbende garden kodu var ama direk pk2editor le import edince olmuyor once extractan bisi cıkarmam lazım onla degsmesi lazm onun ne oldugunu bilmiyorum veya baska turlü oluyor mu dedigi tam anlamamdım
Görsel olaraksa veya text olarak evetKostüm, moblar vs modellerini çıkartabiliyor muyuz ?
Bu tarz 3 boyutlu görsellerini çıkartma şansınız yok çünkü media.pk2de bulunmaz data.pk2de bulunur fakat hepsinin kendine özgü formatı ve dosya uzantısı vardır ayrıca bunlar lisansla korunduğu için çok kurcalamanızı pek tavsiye etmem prosedürleri yavaş işler fakat hiç olmadık şeylerden olmadık sıkıntılar çıkabilir bilginiz olsunÖrnek olarak 2 dosya ekledim. 1. Dosya .glb yani thief kostümlerinin 3d görsellerini içeriyor. 2. dosya ise image dosyası. bu şekilde media.pk2 içerisinde dosyaları Extract etmemiz mümkünmüdür ?
Forumda mevcut bu alandan bakabilirsinPeki bildiğiniz bi data.pk2 editör var mı ? media.pk2 editörlerle data.pk2 extract edilemiyor