• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame

Phbot unexpectedly crashed

seref89

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
İSRO Arges
1742469646810.png
Slowantinoke görevi yaparken böyle bir hata verdi. Botu kapadım açtım aynen devam ediyor. Ne yapmalıyım bilgisi olan var mıdır?
Arkadaşlar ben yetkililer ilgilenene kadar yeni bir bot klasörü oluşturdum. Onunla giriş yaptım. Client kapalı çalıştırmıştım açması için ışınlan dedim. Bi baktım antinoke peşimde bot ayarlarım kurulu olmadığı için sıfır klasörde uğraşmadım. Görevi iptal ettim. Çıktım normal bot klasörümden giriş yaptım normale döndü. Ama anlaşılan antinoke.yi yakaladığında bir sıkıntı yaratıyor bot bilginize.

Ekli dosyayı görüntüle 7167
Slowantinoke görevi yaparken böyle bir hata verdi. Botu kapadım açtım aynen devam ediyor. Ne yapmalıyım bilgisi olan var mıdır?
Arkadaşlar ben yetkililer ilgilenene kadar yeni bir bot klasörü oluşturdum. Onunla giriş yaptım. Client kapalı çalıştırmıştım açması için ışınlan dedim. Bi baktım antinoke peşimde bot ayarlarım kurulu olmadığı için sıfır klasörde uğraşmadım. Görevi iptal ettim. Çıktım normal bot klasörümden giriş yaptım normale döndü. Ama anlaşılan antinoke.yi yakaladığında bir sıkıntı yaratıyor bot bilginize.
Merhaba botun 31.xxx sürümü olan test sürümünü kullanın 9.2 ve 31.xxx sürümü şuan phbot testing için çalışan 2 ayrı bot sürümü herkes için zorunlu sürüm 31.xx olacak

Geri