• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

phbot silah değiştirme sorunu

Thekillinggmoon

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
VSRO Thien_Kim
Merhaba, çar üst level silahı giydiğinden beri kendine buff basmak için silah değiştirmemeye başladı. Elle tıkladığım zaman sadece silah değiştiriyor. Botu ilk açtığımda buffları basıyor ve saldırmaya devam ediyor ama sonra direkt kendi değiştiremiyor. Oto yapılandırmayı denedim işe yaramadı. Normalde canı azalınca kendine heal atardı onu da yapmadığı için ölüyor. Silah inventoryde 1. sıraya al dediler ama işe yaramadı çar hala kendine buff basmıyor. Ve sürekli seçili yeteneği kullanmayı kısıtlayan silah kullanıyorsunuz yazısı cıkıyor. Bu sorun nasıl düzeltilebilir?

Envanter kısmından 1. ve 2. silah seçmeyi deneyin birde.
İtemin üzerine sağ tıklayıp ayarlamayı deneyin.

Ben de res basma konusunda benzer sorunu yaşıyorum. Buffları basıyor ama biri ölünce silah değiştirip res basmıyor. (Pt'deki cleric char res basıyor res ayarlarım doğru sadece atak charlarda bu sorun var)

Ben de res basma konusunda benzer sorunu yaşıyorum. Buffları basıyor ama biri ölünce silah değiştirip res basmıyor. (Pt'deki cleric char res basıyor res ayarlarım doğru sadece atak charlarda bu sorun var)

Res konusunda bende de sorun var biri ölünce dibindeki adamın yanına gitmek için fellowa binmeye çalışıyor sonra sıkıştı hatası veriyor

Geri