• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Soru Phbot Saldırı sorunu

merttyldz

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
KSRO 초원길
Merhaba Trsro da phbot kullanıyorum. Sorunum şu karakter 1-2 dakika düzgün saldırıyor aralıksız daha sonra bi yerde duruyor ve canavar seçili halde saldırmıyor. Canavar vuruyor yaklaşık 30-40 saniye sonra saldırmaya devam ediyor.Jangan cavede olduğum için engel tespiti kapalı. Sağ altta geçersiz obje hatası verince bu sorun oluyor genelde.

Merhaba Trsro da phbot kullanıyorum. Sorunum şu karakter 1-2 dakika düzgün saldırıyor aralıksız daha sonra bi yerde duruyor ve canavar seçili halde saldırmıyor. Canavar vuruyor yaklaşık 30-40 saniye sonra saldırmaya devam ediyor.Jangan cavede olduğum için engel tespiti kapalı. Sağ altta geçersiz obje hatası verince bu sorun oluyor genelde.
Botun saldırı kısmında becerileri sırayla kullan tikliyse tikini kaldır
Düşük canavarlara saldır tikliyse tikini kaldır ayrıca belirli canavar türleri için beceriler diye devam eden seçenek tikliyse tikini kaldır
Gecikme azaltmayı da tikleyip tekrar dene sonuçları buradan paylaşırsan ona göre çözüm üretelim

Hocam yaptım aynı sorun devam ediyor.
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:

Ayarlarım böyle Geçersiz hedef , geçersiz obje hatası veriyor hep aynı yere gelip.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    171.6 KB · Görüntüleme: 9
  • Ekran görüntüsü 2023-12-04 210428.png
    Ekran görüntüsü 2023-12-04 210428.png
    99.9 KB · Görüntüleme: 9
Kapattım sorun devam ediyor.

Karakter el yakmayı aktif ediyor mob seçili şekilde öylece bekliyor

Hocam yaptım aynı sorun devam ediyor.

Ayarlarım böyle Geçersiz hedef , geçersiz obje hatası veriyor hep aynı yere gelip.
Otomatik yapılandırma kullanıp ayarlarını tekrar kendine göre düzenleyip tekrar dener misin

Otomatik yapılandırma kullanıp ayarlarını tekrar kendine göre düzenleyip tekrar dener misin
Denedim malesef sorun devam ediyor.

Saldırı yapma işaretli miydi hocam saldırı kısmından onu kaldır
Yok o aktif değil

Sorunu sanırım buldum. Spear karakterin verdiği hasar ayırma buffu olan ölümsüz galip skillini aynı karaktere başka bir karakter daha basıyormuş. Ben kendim basmayı kaldırdım şuanlık sorun gözükmüyor. Geçersiz hedef yazıyor ama eskisi gibi bekleme yapmıyor.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2023-12-06 214556.png
    Ekran görüntüsü 2023-12-06 214556.png
    436.5 KB · Görüntüleme: 4
Geri