• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Phbot Oyuna Giriş Sorunu

bellammy07

Onursal Üye
Onursal Üye
Forumun güzide ph bot uzmanlarına sorum olacak.
Resimdede görüldüğü üzere karakterim oyuna bağlanmak için sıra sayerken birden sıra saymayı bırakıp sıfırdan bağlanırcasını sıra saymaya sıfırdan başlıyor. bu sorunun çözümü nedir.
Aynı zamanda charlarımın clıentını acıp envanterıne bakmak ıstedıgımde clıen goster dıyorum ama char hıc bır sekılde sehre ısınlanmıyor. sadece clıen goster bolumune tıkladıgım ıcın orası tıckte kalkılıyo sadece botu durdur ve sehre don tıcklerı gorunuyor. botu durdursamda sehre don desemde hıc bır sekılde ne sehre donuyor ne ısınlanıyor. hıcbır sekılde botun clıentını acamıyorum.
son olarak eger charları oyuna ılk sokacagımda clıentı baslat ısaretlı olmaz ıse oyuna clıentsız sekılde gırmeye calıyor. fakat clıentıl bır sekılde sıfırdan baslatayım dersen de hıcbır sekılde gırmyor sureklı oyuna gırıs ıcın denıyor ve baglantı kopup tekrar aynı sorunla karsılasıyorum.
sorunu umarım cozmemde yardımcı olabılırsınız.

Ekli dosyalar

• 11.jpg
    11.jpg
    38.7 KB · Görüntüleme: 32
Resim görünmüyor.
Şehirdeyken client görster ve ışınla seçersen karakter şehirdeyken bot return atmayacağı için oyuna giriş yapamazsın. Şehirdeysen clientgöster-ışınlan seç, ardından bot üzerinden harita kısmından haritaya tıklayarak karakterini gate ye yürüt. Örneğin hotanda isen harita üzerindeki geçiş noktasına sağtıklayıp dw ge geç. Buda bir ışınlanma sayılacağı için oyun yüklenir. Eğer şehir dışındayken bu sorun oluyorsa bot durdur demene gerekyok direk client göster yap .
Son sorun hakkında tam bi bilgim yok malesef Clientli girişte neden bağlantı kopar bilmiyorum.

Resim görünmüyor.
Şehirdeyken client görster ve ışınla seçersen karakter şehirdeyken bot return atmayacağı için oyuna giriş yapamazsın. Şehirdeysen clientgöster-ışınlan seç, ardından bot üzerinden harita kısmından haritaya tıklayarak karakterini gate ye yürüt. Örneğin hotanda isen harita üzerindeki geçiş noktasına sağtıklayıp dw ge geç. Buda bir ışınlanma sayılacağı için oyun yüklenir. Eğer şehir dışındayken bu sorun oluyorsa bot durdur demene gerekyok direk client göster yap .
Son sorun hakkında tam bi bilgim yok malesef Clientli girişte neden bağlantı kopar bilmiyorum.
Cok sagolasın baskanım varol

Resim görünmüyor.
resmı yukledım

Geri