Arkadaşlar oyundan kaynaklı mıdır nedir bilemedim ama birden bire karakterimin oyunla bağlantısı kopuyor. Sonrada malum 250 - 300 sayıyor giriş için ve 2 saati buluyor.
Bu son zamanlarda çok sık olmaya başladı.
Hatta Ph bottan kontrol ediyorum bir hata da vermiyor.
Direk düşüyor.
Bu GameGami karaktersizlerinin herkese Pre aldırma politikasının bir ürünü müdür ?
Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlardan rica edeceğim.
Arkadaşlar bu sorunu çözen yada yaşayan varmı ? Şöyle ki oyundan muhtemelen çok düşen var benim gibi misal 61 sayarken alt alta 10 kere bazen 61 sayabiliyor.
Bu da muhtemelen premiumlu charlarında oyundan düştüğü ve onların hemen tekrar oyuna giriş yaptığı gibi algılıyorum. Yoksa sadece bende mi oluyor.
Ben Bilgisayarımda aynı zamanda Etheryum kazıyorum yaklaşık 1.5 senedir. Acaba o mu etki ediyor diyeceğim ama dediğim gibi 1.5 senedir kazım yapıyorum ve bu oyundan düşmeler son 2-3 haftadır devam ediyor.
Bu son zamanlarda çok sık olmaya başladı.
Hatta Ph bottan kontrol ediyorum bir hata da vermiyor.
Direk düşüyor.
Bu GameGami karaktersizlerinin herkese Pre aldırma politikasının bir ürünü müdür ?
Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlardan rica edeceğim.
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:
Arkadaşlar bu sorunu çözen yada yaşayan varmı ? Şöyle ki oyundan muhtemelen çok düşen var benim gibi misal 61 sayarken alt alta 10 kere bazen 61 sayabiliyor.
Bu da muhtemelen premiumlu charlarında oyundan düştüğü ve onların hemen tekrar oyuna giriş yaptığı gibi algılıyorum. Yoksa sadece bende mi oluyor.
Ben Bilgisayarımda aynı zamanda Etheryum kazıyorum yaklaşık 1.5 senedir. Acaba o mu etki ediyor diyeceğim ama dediğim gibi 1.5 senedir kazım yapıyorum ve bu oyundan düşmeler son 2-3 haftadır devam ediyor.
Son düzenleme: