Pluginin güncellemesi olabilir lütfen paylaştığım plugini güncelle zaten paket halinde plugin güncelleyicide içerisinde paylaştım güncelledikten sonra tekrar denebot normal moblara dalıyor slot'a attıgımda fakat fgw'de dalmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pluginin güncellemesi olabilir lütfen paylaştığım plugini güncelle zaten paket halinde plugin güncelleyicide içerisinde paylaştım güncelledikten sonra tekrar denebot normal moblara dalıyor slot'a attıgımda fakat fgw'de dalmıyor
gülledim bögle oldu bakarmısınızPluginin güncellemesi olabilir lütfen paylaştığım plugini güncelle zaten paket halinde plugin güncelleyicide içerisinde paylaştım güncelledikten sonra tekrar dene
Özelden anydesk id yollayın bakalım sorun neymişgülledim bögle oldu bakarmısınız
Eklentiden ''Unique'' yi seçmen gerekiyor.burak bu unıqlere dalmıyor sebebi nedir
Hangi fgw haritası?BANA 4 YILDIZIN SCSİ LAZIM ACİL ATARMISIN BURAK YOĞUN @Burak Yoğun
verdiğin sc4 yıldızda çalışmıyor bilgin olsun
Kısa sürede bakacağım normalde çalışması lazım91-100 lvl için @Burak Yoğun
Üstadım nasıl yaptırıyorsun fgw yi otomatik mi. ve sistemin nasıl. Gnel bir detay verebilir misin. ilk girişten sona kadar .Yaklaşık 3 aydır günde 6 kere otomatik fgw yapıyor charım.Mermaid's hariç tüm talismanlar tamamlandı. Mermaid's düşürmek zor mu yoksa drop mu kapalı bilgisi olan var mı. Daha önce FGWden mermaid's düşüren birine denk geldiniz mi serverlarınızda?
Otomatik denedim daha önce ancak karakter sağlam olmalı , Genelde mobların arasına girerek saldırı yapmaya çalışıyor ve bu yüzden çar çok yatıyor.Kanka 2 profilin olsun. Biri normal kasılma profili diğeri de fgw için. Öncelikle Jangan cave de solo kasılırken dimension pilar toplat. Daha sonra koşul kısmından günün istediğin saatinde fgwye gitmesi için zaman belirlemen ve o zaman geldğinde return çekip FGW için oluşturduğun profile geçmen lazım. Daha sonra fgw profilinde şehir döngüsünü atlayıp fgw için oluşturduğun scripti eklemen lazım. Gerisini kendi yapıyor. Yalnız şu var ben 1 yıldız yolluyorum charı 100 level olduğum için serenessten hiç drop alamadım. O yüzden sadece kutu kırdırıp return çektirdim. 2 yıldızı kaldırabilecek charın varsa senin için daha iyi.
Eklentiyi indirip bota tanımlatacaksın daha sonra scripti bota tanımlayıp botu başlatacaksın?tr sro için oto fgw nasıl yapablirim yardımcı olurmusunuz ?
Harita sistemi tüm silkroad onlıne sürümlerinde aynı olduğu için tüm silkroad online sürümlerinde çalışır.isro için bunu deneyen var mı?