• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame
Ekli dosyayı görüntüle 6869

İlk görseli hem ayarları göstermek hem de normal akışında mobları bulduğunu göstermek için ekliyorum. Buraya kadar gayet güzel.

-------

Ekli dosyayı görüntüle 6870

Bu görselde ise, yine aynı ayarlardayım. En son mobları kesti, mob bulamadığını söyledi. Unique'in yanına gidip kontrol etti, tekrardan mob yok dedi ve sonraki moblara doğru yola çıktı. Tabii bi yerden sonra kapı açılmadığı için kapıda beklemeye başlıyor.

Monster pref içerisinde de dimension pillar'ları ignore ettiğim bir kısım var, ama bunun ilişkili olabileceğini sanmam yine de eklemiş olayım.

Ekli dosyayı görüntüle 6871
Görseller için teşekkürler bu seviyede bir karakter ile kısa sürede deneyeceğim eğer bir sorun varsa scipti güncellerim

Vallahi sabırsızlıkla bekliyoruz, ben fgw dönmeyi bıraktım :p

Vallahi sabırsızlıkla bekliyoruz, ben fgw dönmeyi bıraktım :p
phBotun yeni sürümü yayınlandığında konu içeriğini güncelleyeceğim bir çok kullanıcı fgw taşı ve teleportu ile sorun yaşıyordu artık bu 9.8 ile tarih olacak
artık tüm haritalar bu sistemle çalışır hale gelecek tek yapmanız gereken taş ve çar ayarlamak

ba7yeg1.png

Tüm konu içeriği tamamen değiştirilmiştir.

Konuya 58 adet 1★ ve 4 ★ arası Jangan, Donwhang, Hotan, Constantinople, Samarkand, Alexandria South ve Alexandria North şehirleri için script eklenmiştir.

Burak bu 27.9.8 ph bot versiyonunda eski scrip comands çalışıyormu yoksa onada güncelleme geldi mi ?

Hocam TRSRO da çalıştıramadım ama test etme şansınız oldu MU?
Çünkü benim oyun Türkçe
TR SRO ya uyumlu varsa test ettiğiniz rica etsek ekleyebiliyor muyuz.
TRSRO içinde çalışıyor şuan tek eksik partili dönüyorsanız çarları içeriye çekmeniz onun içinde ek bir komut desteği ekletmeye çalışacağım

Öncelikle Emeğiniz için teşekkürler 91-100' lik fgw denemesi sonucu şöyle durumlar ile karşılaştık. İlk başta atack yapmaması gereken canavarı yazdığım halde hala ona vuruyor. Birde Serenesin taş yapması için bir çözümünüz varmı. Direk olduğu gibi vuruyor çünkü her defasında taşa dönüşüyor.

Oto taş açıp dungeona girme ve pt üyelerini dungeon a çağırmayı nasıl ekleyebiliriz

Tekrardan teşekkürler elinize sağlık, flame mountain için 3 kere test ettim. Envy 1 alanına manuel müdahale etmeden kendi başına gelemiyor maalesef. Görselde envy 1 alanına kadar 3 denemem de, arkada bıraktığı mobların bölgelerini ve tekrar sıklığını ekledim. 3-2-1 olarak yazdığım rakamlar, 3 denememde de aynı yerde mob kaldığı şeklinde anlaşılabilir.

Ek olarak, geçen mesajlarımda yazdığım gibi unique tespit edememe durumu da hala devam ediyor. İlgili AutoDungeon plugin konusunda da bu durumdan bahsedilmiş, yüksek ihtimalle bu bölgedeki uniquelerin tespit edilememesi ile ilgili bir durum söz konusu. Acaba flame mountain için test etme şansınız oldu mu? AutoDungeon plugini ile beraber flame mountain dönülebiliyor mu? Buradaki sorun yüksek ihtimalle script ile ilgili değil.

1741259512737.png

Tekrardan teşekkürler elinize sağlık, flame mountain için 3 kere test ettim. Envy 1 alanına manuel müdahale etmeden kendi başına gelemiyor maalesef. Görselde envy 1 alanına kadar 3 denemem de, arkada bıraktığı mobların bölgelerini ve tekrar sıklığını ekledim. 3-2-1 olarak yazdığım rakamlar, 3 denememde de aynı yerde mob kaldığı şeklinde anlaşılabilir.

Ek olarak, geçen mesajlarımda yazdığım gibi unique tespit edememe durumu da hala devam ediyor. İlgili AutoDungeon plugin konusunda da bu durumdan bahsedilmiş, yüksek ihtimalle bu bölgedeki uniquelerin tespit edilememesi ile ilgili bir durum söz konusu. Acaba flame mountain için test etme şansınız oldu mu? AutoDungeon plugini ile beraber flame mountain dönülebiliyor mu? Buradaki sorun yüksek ihtimalle script ile ilgili değil.

Ekli dosyayı görüntüle 6924
Geri bildirim için teşekkürler kısa sürede kontrol edeceğim

Geri