• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame

phbot meslek 71 olduktan sonra çalışmayı durdurdu?

seref89

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
İSRO Arges
Konu ile ilgili bir problem yaşayan çözümü konusunda yorumu olan var mı acaba? Ayrıca bu sürede şarj sıfırlanmış durumda? Ne oluyor acaba?

Aslında şöyle daha detaylandırmam gerekirse. Bot çalışıyordu. Baktım meslek 99'a dayanmış şehre döndüm mesleği yükselttim botu çalıştırdım. bot başladı kasılma yerine gitti meslek seviye atladı. Char atak yapmayı bıraktı öldü şehre döndü ve şu an hiç bir şey yapmıyor.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    27.4 KB · Görüntüleme: 2
Son düzenleme:
Dostum karakterin oto relog yapmak durumunda belirli süre aralığında bunun için bot ayarlarından ayarlaman lazım sürekli aktif tutmuşsun oda shard sistemindeki kasma süresini doldurmuş bot o yüzden çalışmıyor.
Akşam 6dan sonra o bar doluyor bottan ayarlarını güzel yap sürekli olarak aktif kasılabilsin.

Dostum karakterin oto relog yapmak durumunda belirli süre aralığında bunun için bot ayarlarından ayarlaman lazım sürekli aktif tutmuşsun oda shard sistemindeki kasma süresini doldurmuş bot o yüzden çalışmıyor.
Akşam 6dan sonra o bar doluyor bottan ayarlarını güzel yap sürekli olarak aktif kasılabilsin.
problem o değildir sanırım ama evet şarj sisteminde öyle bir durum söz konusu demi :/ tamamdır. Sonucu paylaşacağım. İlgin için teşekkürler.
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:

Peki botun hiç devreye girmeyerek çantadakileri bile düzenlememesi şarj.dan kaynaklanır mı? NPC.lere manuel girip çıkabiliyorum?

Son düzenleme:
çanta dolu da olsa boş da olsa hareket yok. Şimdi manuel şehirden çıkardım. buff.ları bastı. konuma gitti her şeyi yaptı. atak yok :) şehirde olduğu zamanlarda da bot durumunda oto beceri yazıyor.
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:

Bu sürede yeni bir bot klasörü açtım. Ordan çalıştırmasını istedim manager.in bot aktif hale geldi. Tüm ayarlarımı yenilemek istemiyorum ya. :/ arkadaşlar :/

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    4.2 KB · Görüntüleme: 1
Son düzenleme:
Geri