• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

PhBot Manager Sorunu

bellammy07

Onursal Üye
Onursal Üye
Arkadaşlar Ph Botu Managerdan kullanıyorum. Charlar oyunda iken Ph Btom Managerin yanlışlıklı 2 adet daha çalıştırdım. Toplamda 3 adet manager çalışıyor resimde görüleceği üzere.
Şimdi ben bu manager exelerin hangilerini kapatmama lazım.
Daha önce başıma geldi çünkü 1 tanesini kapattım ve oyundaki charlarımın hepside kapandı diğer 2 meneger açık olmasına rağmen.
Bu sorunu nasıl çözebilirim.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    11.1 KB · Görüntüleme: 7
Arkadaşlar Ph Botu Managerdan kullanıyorum. Charlar oyunda iken Ph Btom Managerin yanlışlıklı 2 adet daha çalıştırdım. Toplamda 3 adet manager çalışıyor resimde görüleceği üzere.
Şimdi ben bu manager exelerin hangilerini kapatmama lazım.
Daha önce başıma geldi çünkü 1 tanesini kapattım ve oyundaki charlarımın hepside kapandı diğer 2 meneger açık olmasına rağmen.
Bu sorunu nasıl çözebilirim.
phBot Managerlarda hangilerinde çar açtıysan zaten Hesaplar kısmında çar rengi yeşil oluyor tek tek kontrol edip hangisi tamamen kırmızı ise onları kapat.

phBot Managerlarda hangilerinde çar açtıysan zaten Hesaplar kısmında çar rengi yeşil oluyor tek tek kontrol edip hangisi tamamen kırmızı ise onları kapat.
Burak hocam bu 3 managerde de bütün charlar yeşil olarak oyunda görünüyor. Demek istediğini anladım. Aslında kırmzı olan varsa dıye hemen kapatacaktım ama hepsi yemyeşildi.
Maalesef hepsini kapatıp oyuna tekrar baglanmak durumunda kaldım.

Geri