• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame

Soru phbot kendi kendine kapanıyor

Ertuğrulkoca

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
TRSRO Troya
sa kolay gelsın birkaç gündür phbot kendı kendıne kapanıyor hatada vermıyor botsuz oyuna gırınce problem olmuyor guncellemede yaptım yardımcı olur musunuz

sa kolay gelsın birkaç gündür phbot kendı kendıne kapanıyor hatada vermıyor botsuz oyuna gırınce problem olmuyor guncellemede yaptım yardımcı olur musunuz
aleyküm selam
botun bu test exesini indirip deneyin büyük ihtimal düzelecektir

''
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
''

selamlar
benzer bir durum ama farklı bir senaryoyu da ben yaşıyorum. testing sürümünü güncelledim. Güncelleme sonrası manager üzerinden login denemelerini yaparken, sunucu dolu hatası alırsa, phbotu komple kapatıp tekrar açıyor. Zaten hali hazırda 60 saniye bekleme süresi gelmişken, bir de üzerine botu kapat aç yapması esnasında aşırı bir zaman kaybı oluşuyor. Öyle 200 pt li bir sistemim yok kendi 8 li pt mi yönetmeye çalışıyorum. Ama aralarındaki login süreleri git gide arttığı için sorun oluyor. Bu durumu yaşayan var mı ?

Bir önceki sürümde bu durum yoktu. Mevcut sürüm :

v27.9.4

+ Olarak bu durum nedeniyle sürekli ip ban yiyorum.. Bu konu güncelde incelenen bir durum mu acaba ? @Burak Yoğun bilgin var mı ?

Son düzenleme:
selamlar
benzer bir durum ama farklı bir senaryoyu da ben yaşıyorum. testing sürümünü güncelledim. Güncelleme sonrası manager üzerinden login denemelerini yaparken, sunucu dolu hatası alırsa, phbotu komple kapatıp tekrar açıyor. Zaten hali hazırda 60 saniye bekleme süresi gelmişken, bir de üzerine botu kapat aç yapması esnasında aşırı bir zaman kaybı oluşuyor. Öyle 200 pt li bir sistemim yok kendi 8 li pt mi yönetmeye çalışıyorum. Ama aralarındaki login süreleri git gide arttığı için sorun oluyor. Bu durumu yaşayan var mı ?

Bir önceki sürümde bu durum yoktu. Mevcut sürüm :

v27.9.4

+ Olarak bu durum nedeniyle sürekli ip ban yiyorum.. Bu konu güncelde incelenen bir durum mu acaba ? @Burak Yoğun bilgin var mı ?
60 saniye bekleme süresi çok talep edilen bir durumdu bu yüzden eklendi
Managerda bulunan switch gateway seçeneğine dakika ataması yapın ban yeme durumunuz azalacaktır

Benim sorunum 60 saniye değil, 60 saniye sonrasında PHBOT.exe nin kapanıp yeniden açılması. Yani ikinci denemeyi yapmadan önce exe yi kill edip tekrar açıyor. Bunun nedeni nedir ?

Manager'da bulunan switch gatewat seçeneğine dakika ataması nasıl yapacağız ? orada deneme sayısı yazıyor. ( 1 dakika da bir kez deniyor; deneme sayısı = dakika sayısı demek istediysen affola )
1739396800138.png

Burayı 1 e indirdim 5 di daha önceden

Benim sorunum 60 saniye değil, 60 saniye sonrasında PHBOT.exe nin kapanıp yeniden açılması. Yani ikinci denemeyi yapmadan önce exe yi kill edip tekrar açıyor. Bunun nedeni nedir ?

Manager'da bulunan switch gatewat seçeneğine dakika ataması nasıl yapacağız ? orada deneme sayısı yazıyor. ( 1 dakika da bir kez deniyor; deneme sayısı = dakika sayısı demek istediysen affola )
Ekli dosyayı görüntüle 6850

Burayı 1 e indirdim 5 di daha önceden
Mümkünse botu 27.9.5'e güncelleyip tekrar dener misin?
Managerdaki bu alan sistemdeki 2 gateway ip adresinden birisi doluysa yazdığın dakika sonra diğer ip adresini denemesini sağlar.
Örneğin xxx.xxx.xxx.101 xxx.xxx.xxx.102 diye adet gateway ip adresi mevcut buraya ayarladığın süre bu ikisine giriş denemesi attıktan sonra bekleyip tekrar giriş atmasını sağlar temel amaç ip ban yemeyi azaltmak

botu güncelleyip yine denediğimde aynı durumu yaşadım. 60 saniye boyunca bekleyip, 60 saniye sonra exe'yi kill edip tekrar açıyor.

Sanırım şu an serverlarda çalışma var. Ben de giremiyorum. Sitede offline yazıyor serverlarda.

botu güncelleyip yine denediğimde aynı durumu yaşadım. 60 saniye boyunca bekleyip, 60 saniye sonra exe'yi kill edip tekrar açıyor.
Bota eklediği şu alana süre ayarlayıp dener misin?

rk4i0xq.png

15 saniye olarak belirledim ama herhangi bir değişiklik yok. Manager dan botu başlattıktan sonra ilk denemeyi yapıyor. 15 saniye bekleyeceğini söylüyor sonrasında da 60 saniye sonra tekrar açacağını. 60 saniye boyunca herhangi bir deneme yapmıyor. 60 saniye sonra phbot.exe yi kill edip tekrar açıyor ve süreç tekrar baştan başlıyor.

v27.9.4 öncesinde böyle bi durum yaşamıyordum.

İsro da oynuyorum ben trsro da ki çökme durumundan bağımsız yani

Gateway: Standby list is full
Retrying in 15 seconds
Otomatik Deneme: Deneme işlemi başlatıldı
Clientsiz: 60 saniye içinde yeniden deneniyor

27,9,3 e döndüm geri miss gibi çalışıyor ryan'a rica edelim lütfen forceupdate bir şey göndermesin.

Birde TRSro'da fellow pet'i korumuyor ona da bir bakarsa Ryan çok yi olur @Burak Yoğun

Son düzenleme:
Normalde pek güncelleme yapmazdım, stabil sürümlerde kullanırdım. Fakat son güncellemeyi yaptım crash vs birçok login hatası mevcut.Halen de çözemediler.

Geri