sa kolay gelsın birkaç gündür phbot kendı kendıne kapanıyor hatada vermıyor botsuz oyuna gırınce problem olmuyor guncellemede yaptım yardımcı olur musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aleyküm selamsa kolay gelsın birkaç gündür phbot kendı kendıne kapanıyor hatada vermıyor botsuz oyuna gırınce problem olmuyor guncellemede yaptım yardımcı olur musunuz
60 saniye bekleme süresi çok talep edilen bir durumdu bu yüzden eklendiselamlar
benzer bir durum ama farklı bir senaryoyu da ben yaşıyorum. testing sürümünü güncelledim. Güncelleme sonrası manager üzerinden login denemelerini yaparken, sunucu dolu hatası alırsa, phbotu komple kapatıp tekrar açıyor. Zaten hali hazırda 60 saniye bekleme süresi gelmişken, bir de üzerine botu kapat aç yapması esnasında aşırı bir zaman kaybı oluşuyor. Öyle 200 pt li bir sistemim yok kendi 8 li pt mi yönetmeye çalışıyorum. Ama aralarındaki login süreleri git gide arttığı için sorun oluyor. Bu durumu yaşayan var mı ?
Bir önceki sürümde bu durum yoktu. Mevcut sürüm :
v27.9.4
+ Olarak bu durum nedeniyle sürekli ip ban yiyorum.. Bu konu güncelde incelenen bir durum mu acaba ? @Burak Yoğun bilgin var mı ?
Mümkünse botu 27.9.5'e güncelleyip tekrar dener misin?Benim sorunum 60 saniye değil, 60 saniye sonrasında PHBOT.exe nin kapanıp yeniden açılması. Yani ikinci denemeyi yapmadan önce exe yi kill edip tekrar açıyor. Bunun nedeni nedir ?
Manager'da bulunan switch gatewat seçeneğine dakika ataması nasıl yapacağız ? orada deneme sayısı yazıyor. ( 1 dakika da bir kez deniyor; deneme sayısı = dakika sayısı demek istediysen affola )
Ekli dosyayı görüntüle 6850
Burayı 1 e indirdim 5 di daha önceden
Bota eklediği şu alana süre ayarlayıp dener misin?botu güncelleyip yine denediğimde aynı durumu yaşadım. 60 saniye boyunca bekleyip, 60 saniye sonra exe'yi kill edip tekrar açıyor.
TRSRO'da bir çökme mevcut sanırım saldırı alıyor birazdan düzelir diye düşünüyoruzSanırım şu an serverlarda çalışma var. Ben de giremiyorum. Sitede offline yazıyor serverlarda.
özelden yazdım sizeTRSRO'da bir çökme mevcut sanırım saldırı alıyor birazdan düzelir diye düşünüyoruz