• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Phbot hiç bir şekilde attck yapmıyor

afyilmaz54

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
Buffları açıyor ve öylece bekliyor char, skillerin hepsini kontrol ettim bir yanlışlık yok. Fikri olan varmı ?

Bottaki çar yedeklerinizi alıp sıfırdan kurmayı deneyin bu aralar çok fazla güncelleme aldığı için bir yeri düzeltirken diğer özelliği bozuluyor sanırım.

Bottaki çar yedeklerinizi alıp sıfırdan kurmayı deneyin bu aralar çok fazla güncelleme aldığı için bir yeri düzeltirken diğer özelliği bozuluyor sanırım.
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:

Aynı sorunu bende yaşıyorum skiller doğru bufflar doğru ama atak yapmıyor

aynı çözğüm bugun itibari ile bendede var çözemiyorum returndan sonra slota gittiğinde ortada duruyor öyle boş boş char

arkadaslar bendede aynı sorun vardı.ben devıl skılını buflara ayarlıyordum.bazen kasıyordu bazende sızın dedıgınız gıbı beklıyordu.buflardan skılı kaldırdım.sadece korumada bırde saldırı kısmında sagdakı yerı ısaretledım.sımdı sorun kalmadı.2 gun oldu bot durmuyor.bendekı sorunu boyle çözdüm belkı baska bı sorunda olabılır.kolay gelsın

arkadaslar bendede aynı sorun vardı.ben devıl skılını buflara ayarlıyordum.bazen kasıyordu bazende sızın dedıgınız gıbı beklıyordu.buflardan skılı kaldırdım.sadece korumada bırde saldırı kısmında sagdakı yerı ısaretledım.sımdı sorun kalmadı.2 gun oldu bot durmuyor.bendekı sorunu boyle çözdüm belkı baska bı sorunda olabılır.kolay gelsın
++ aynen bufflar aynı skill çakışıyor diye oluyormus bufflarınız kontrol edin sorun yaşıyanlar

Beyler gold topla diyorum toplamıyor. Dün topluyordu buğün toplamıyor botta sıkıntı var. Görevleri bile toplamıyor.

Son düzenleme:
Geri