• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

merhaba,

bu phbotta görevleri bitirdikten sonra direk teslim ettirmeyi nasıl yapabilirim. 2 tane sürekli aldığım görev var şu 120 lw olan hell blood ve blood watch görevleri. bu görevler yapıldığı gibi teslim etmesini istiyorum. bu mümkün mü acaba? şimdiden teşekkürler.

merhaba,

bu phbotta görevleri bitirdikten sonra direk teslim ettirmeyi nasıl yapabilirim. 2 tane sürekli aldığım görev var şu 120 lw olan hell blood ve blood watch görevleri. bu görevler yapıldığı gibi teslim etmesini istiyorum. bu mümkün mü acaba? şimdiden teşekkürler.
Mümkün spawn haritasını mirror dimension olarak ayarlayın daha sonra botun görev sekmesinden ilgili görevleri otomatik görev > etkinleştir yapın spawn mirror haritası olursa görevi tamamladığı gibi görevi npcye teslim etmeye gidip tekrar alır slotuna gelir

7nnf5tj.png

cevap için teşekkürler ama dediklerini yapmama rağmen görevler tamamlandıktan sonra bile kasmaya devam ediyor ancak potlar bittiğinde retrun basıyor

cevap için teşekkürler ama dediklerini yapmama rağmen görevler tamamlandıktan sonra bile kasmaya devam ediyor ancak potlar bittiğinde retrun basıyor
O zaman şu ayardan dolayıdır kırmızı ile işaretlediğim seçeneği açın spawn şehri mirror dimension ise mutlaka gidip teslim ediyor bizzat kendim kasarken bu şekilde kullandım

2dm0qvs.png

selamlar, mob kesme görevlerinde örneğin 100x A mobu 100x B mobu keseceğiz, bu görevi bota otomatik nasıl yaptırabilirim?
A ve B moblarının olduğu bölgeler ayrı ayrı. Bottan 2 tane farklı kasılma alanı seçip ayarlıyorum, görev kısmından da her mob için ilgili kasılma alanını seçiyorum ama olmuyor. Örnek penon fighterları kesip görevin o kısmını bitiriyor ama aynı görevde penon warriorlar için ayarlanan kasılma alanına gidip göreve devam etmiyor. Aynı yerde kalıp penon fighter kesmeye devam ediyor. Muhtemelen yanlış yaptığım veya anlamadığım bir kısım var, phbot ilk defa kullanıyorum. Yardım lütfen:LOL:

Geri