Filtreyi düzgün ayarlayıp güncellediğine emin misin?TRSRO için yapamadığım bi konu var. 10dg itemleri blueli olanları depolamak, haricinde kalan hepsini satmasını istiyorum. denedim ama olmuyor yardımcı olabilecek var mı @Burak Yoğun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Filtreyi düzgün ayarlayıp güncellediğine emin misin?TRSRO için yapamadığım bi konu var. 10dg itemleri blueli olanları depolamak, haricinde kalan hepsini satmasını istiyorum. denedim ama olmuyor yardımcı olabilecek var mı @Burak Yoğun
Evet sadece phbot.exeyi çift çıklaman yeterli.PH bot ta çoklu car acabiliyormuyuz?
Mümkün spawn haritasını mirror dimension olarak ayarlayın daha sonra botun görev sekmesinden ilgili görevleri otomatik görev > etkinleştir yapın spawn mirror haritası olursa görevi tamamladığı gibi görevi npcye teslim etmeye gidip tekrar alır slotuna gelirmerhaba,
bu phbotta görevleri bitirdikten sonra direk teslim ettirmeyi nasıl yapabilirim. 2 tane sürekli aldığım görev var şu 120 lw olan hell blood ve blood watch görevleri. bu görevler yapıldığı gibi teslim etmesini istiyorum. bu mümkün mü acaba? şimdiden teşekkürler.
O zaman şu ayardan dolayıdır kırmızı ile işaretlediğim seçeneği açın spawn şehri mirror dimension ise mutlaka gidip teslim ediyor bizzat kendim kasarken bu şekilde kullandımcevap için teşekkürler ama dediklerini yapmama rağmen görevler tamamlandıktan sonra bile kasmaya devam ediyor ancak potlar bittiğinde retrun basıyor