Yeni bir şey getirmişler herhalde de bot işi iptal mi oldu ne oldu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam olarak neyi değiştirdiğinizde bot çalışmaya başladı ?Phbot.dll diye ryan birsey yukledi degistirince duzeldi bot ama 3 . Cara girerken gozluklu yvşk bir adam cikiyor.yeni güvenlik uygulamasi zarhal
Phbot forumda son acilan konularda ryan kendi cevaplamis.Tam olarak neyi değiştirdiğinizde bot çalışmaya başladı ?
yine ama dll degiştirdim ama 2 karater açıyorum aynisin yaptın oyunda atıPH Bot ile giriş yapamayanlar için; PH Bot ve SilkroadTR dosyalarını güncelleyin ve kapatın, ardından ph bot testing dosyasının içerisine girip aşşağıda belirttiğim linkteki dll dosyasını indirip dosyadaki dosya ile değiştirin. Ardından Manager ile oyununuzu açın. Olympos Serveri RoyalKnighTR
Link :Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:
2. Charı girerken clientless yeme durumu var ona bakınıyorum
Arkadaşlar bot geliştiricisi bile paylaşmış olsa herhangi bir yerden dll indirmeyin.
Botun bot geliştiricisi tarafından build alınıp güncellenmesini sürümünün değişmesini bekleyin.
Sitemizde üyelerimizin paylaştığı dllden herhangi bir mağduriyette sorumluluk kabul etmiyoruz.
Bilginize.