Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagolasın burak hocamÜzerinde return varsa önce bot envanter kısmından onu kullandırıp ışınla sonra clienti kapat seçeneğine tıklayıp kapat.
Daha sonra clienti göstere tıkladığında ışınlan tekrar bağlan gibi bir alan gelirse ışınlan diyerek clienti aç
Burak Hocam bu kesin çözüm mü ya. ben yapamadım . her defasında da oyunu kapatmak istemiyorum tr sro dta 250 sıra sayıyor artık çıkış yapmak ciddi manada sorun oluyor.Üzerinde return varsa önce bot envanter kısmından onu kullandırıp ışınla sonra clienti kapat seçeneğine tıklayıp kapat.
Daha sonra clienti göstere tıkladığında ışınlan tekrar bağlan gibi bir alan gelirse ışınlan diyerek clienti aç
En güzeli abiye geçmek bu kadar teferruatı yok clienti göster deyince yok yeniden bağlan yok isinlan nedir bu yav sbotta böyle bir sacmalik yok bildiğim kadari ile ayrıca botu açmak içinde ayrı bir program yuklemiyorsunda acmiyorsunda bot ayrı dert manegeri ayrı bir dert sacmansapan bir bot phbotSagolasın burak hocam
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:
Aynı sorun devam ediyor bilginiz olsun dedim.
Burak Hocam bu kesin çözüm mü ya. ben yapamadım . her defasında da oyunu kapatmak istemiyorum tr sro dta 250 sıra sayıyor artık çıkış yapmak ciddi manada sorun oluyor.
En güzeli sbota geçmek bu kadar teferruatı yok phbot clienti göster deyince yok yeniden bağlan yok isinlan nedir bu yav sbotta böyle bir sacmalik yok bildiğim kadari ile ayrıca botu açmak içinde ayrı bir program yuklemiyorsunda acmiyorsunda bot ayrı dert manegeri ayrı bir dert sacmansapan bir bot phbotSagolasın burak hocam
Aynı sorun devam ediyor bilginiz olsun dedim.
Burak Hocam bu kesin çözüm mü ya. ben yapamadım . her defasında da oyunu kapatmak istemiyorum tr sro dta 250 sıra sayıyor artık çıkış yapmak ciddi manada sorun oluyor.