• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame

Burak Yoğun

Administrator
Kurucu
Server
TRSRO Knidos
gg_fae8b60b4d50a9a799.png

Merhaba Srolobby Ailesi :cool:

Bugün sizlere korean silkroad'da nasıl üyelik alabileceğinizi anlatacağım.

Öncelikle şunu bilmelisiniz korean silkroadı oynamak için kore vatandaşlık numarasına sahip olmanız lazım.

Bunu bizler için halleden aracı bir üyelik satış firmasından üyelik satın alacağız.

Öncelikle şu linke gidiyoruz. ''
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
''

Ardından gelen sayfada Account menüsünden Register'e tıklıyoruz.

dIxluJ.png

Ardından gelen sayfada ilgili tüm bölümleri doğru bilgiler ile doldurarak üye oluyoruz.

5tc9a5.png

Ardından aldığımız üyelik ile siteye giriş yapıyoruz.

Daha sonra aşağıdaki linkten tıklayıp satın alma sayfasına geliyoruz

''
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
''

2 çeşit oyun üyeliği bulunmaktadır.

qSqzPE.png

1- Rastgele sayı ve rakamlar ile id pw alınıyor. Fiyatı 10$

2. Belirttiğiniz kelimeleri kullanarak id pw alınıyor. Fiyatı 13$

Eğer Custum Accountu seçerseniz aşağıdaki görselde gördüğünüz alana istediğiniz kelimeleri yazabilirsiniz.

Dej7mE.png

Tüm işlerimiz bittikten sonra ''Add to Card'' seçeneğine tıklıyoruz.

5WxIgQ.png

Açılan sayfada ''Proceed to checkout'' seçeneğine tıklıyoruz.

aGeert.png

Açılan sayfada bizden istediği ilgili bilgileri doğru şekilde yazıyoruz.

e0Lj5O.png

Daha sonra hangi ödeme yöntemini kullanarak satın almak istiyorsak onu seçip ödememizi gerçekleştiriyoruz.

VNWKW7.png

Herşeyi sorunsuz hallettiğimiz zaman kısa bir teslim süresinin ardından siteye kayıt olduğunuz maile üyelik bilgilerinizi gönderiyorlar.

Yapmanız gereken tek şey kalıyor
adresine gidip üyeliğinize giriş yapmak.

Üyelik alım biraz karmaşık duruyor olabilir sorun yaşadığınız yerleri yazarsanız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Üyeliğinizi Aldıktan sonra oyunu bu konudan Korean Silkroad kSRO - Full Client indireceksiniz.

Oyunu ingilizce yapmak istiyorsanız da şu Korean Silkroad - English Media konudan ingilizce yaparak sorunsuz şekilde oynayabilirsiniz 🙃

Üyeliğinizi aldıktan sonra şifre değiştirmeyi unutmayın! :p

Selamlar hocam, belki biliyorsunuzdur korede hesap açma işi biraz sıkıntı bunlaru kimlik telefon numaralarıyla falan açılıyor hesap. Şifre unutma/kurtarma işlemlerinde nasıl yapacaz çünkü joymax kafasına göre sürekli degişik şeyler getiriyor. Hesaba giriş yapmak için şifre degiştiriniz gibi şeyler. Bu dönemde bütün yabancılar oyundaki hesaplarını kaybetmiş oldu çünkü hesaba giriş yapmadan şifre degiştirmek için bu hesap açılırken kullanılan kimlik bilgileri gerekiyor. Bilgilendirirseniz sevinirim

Selamlar hocam, belki biliyorsunuzdur korede hesap açma işi biraz sıkıntı bunlaru kimlik telefon numaralarıyla falan açılıyor hesap. Şifre unutma/kurtarma işlemlerinde nasıl yapacaz çünkü joymax kafasına göre sürekli degişik şeyler getiriyor. Hesaba giriş yapmak için şifre degiştiriniz gibi şeyler. Bu dönemde bütün yabancılar oyundaki hesaplarını kaybetmiş oldu çünkü hesaba giriş yapmadan şifre degiştirmek için bu hesap açılırken kullanılan kimlik bilgileri gerekiyor. Bilgilendirirseniz sevinirim
Şifre değiştirme işlemi aşırı basit herhangi bir sorun yaşamazsınız.
Sadece eski şifrenizi ve yeni şifrenizi girmeniz istenir.

f37gjlh.png

@Burak Yoğun, Reis Kore Sroya 16 17 Dg Yeni kasma alanları gelmiş yakında tanıtım videosu bekliyoruz :)
Günaydın 😀

Burak direk kredi kartını kullabileceğimiz ödeme yöntemi ne değişik değişik yöntemler var kore vpn şartmı ?

girdim oyundayım yıl olmuş 2023 halen sp problemi var. bir Türk arkadaşlar karşılaştım hesap açacak.pt 8li pt acıcam 4 tane pt form var serverda kimse yok oyunda.

girdim oyundayım yıl olmuş 2023 halen sp problemi var. bir Türk arkadaşlar karşılaştım hesap açacak.pt 8li pt acıcam 4 tane pt form var serverda kimse yok oyunda.
Kore sürümünü diğer bölgesel sürümlerle karıştırmayın.
O sürümde çok sınırlı sayıda insan oynuyor çünkü kore vatandaşı olmanız lazım.
TRSRO'daki gibi açayım partiyi kasayım diye bir şey yapmanız pek mümkün değil.
Zaten goldbot gibi şeyler yapmaya çalıştığınızı tespit ederlerse banlarlar bilginiz olsun.

Ben bugun Ksro ya basladım wpn sız sekılde gırıs yaptım Xecutioner nıckını olusturdum ve kasıyorum umarım kore ısmı koymadık dıye banned yemeyız gelen olursa haberleselımde barı eglencelı zamanlar gecırelım Int Spear olarak basladım bundan sonra KSro her zaman tek oynaycagım oyun olarak kalıcaktır..

Ben bugun Ksro ya basladım wpn sız sekılde gırıs yaptım Xecutioner nıckını olusturdum ve kasıyorum umarım kore ısmı koymadık dıye banned yemeyız gelen olursa haberleselımde barı eglencelı zamanlar gecırelım Int Spear olarak basladım bundan sonra KSro her zaman tek oynaycagım oyun olarak kalıcaktır..
Bot kullanırken yakalanmazsan kolay kolay ban yemezsin

Geri