Reklam
Sağ Reklam
  • Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad gpazar silkroad kılıçgame

Soru İSRO S/S Nuker Dressleri

Berat4172

Onursal Üye
Onursal Üye
Server
İSRO Arges
Arkadaşlar SS Nuker Çara Hangi Dressler Yakışır ? General Abshad Dressini Almayı Düşünüyorum Ama Ondan Çok Var Piyasada Farklı Bir Dress (Pek Yaygın Olmayan) Bir Dress Arıyorum Önerileriniz Varsa Belirtin Aşşağıdan :D

1604310076006.png

Son düzenleme:
Ben Carnaval Dress Kullanacam. Kombin yapıp kanatları olmadan. benim için önemli olan sword ve shieldi kapatmayacak bir dress olmalı o bakımdan carnaval

Sanırım Gamegami için soruyorsun, ben oynamayacağım için sana 9 degree çin charlara yakışan bi kombin önerebilirim ve kimsenin kullandığını görmedim (female de head değişebilir, male de arkalık değişebilir.)
SRO[2020-11-03 22-12-59]_76.jpgSRO[2020-11-03 22-17-40]_61.jpg

dark arabian iyidir yukarıda da biri yazmış zaten ama belli ki sen herkeste olmayan bir şey arıyorsun :D. ss nuker'e turkey traditional gider. şuan halloween event var ve wizard costume açık. o da çok tatlı dress ayrıca nuke atıcağın için bi tık konsept yapmış olursun. steam punk sette güzeldir. koyu renk dress olduğu için swordunu ve shieldini belli eder;çarın göz alıcı durur :D. çok güzel dressler var aklıma gelmeyen seç beğen giy :D

Bir sürü dress var insanın kafası karışıyor, oyun başladığında karakter üzerinde deneyip ona göre almak lazım.

Geri