Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk defa duydum o ismi. Eskiden yapan birkaç forum sitesi vardı ama büyük sıkıntılar çıktı. Bıraktılar. Hayırlı olsun diyelim ne alıp satıyorsun ?Isro için aracılık hizmeti sunan bir kurum bulunmakta mı?
Bynogame üzerinden karakter satışı nasıl gerçekleştirilmekte daha önce yapmış olan varsa yardımcı olabilir mi?
Selam kardeşim, ben hephaeatosun alım-satım whatsapp grubunun yöneticisiyim. Çarını da oyunda görüyordum diğer serverlarda da çevrem var(hemera, bellona, minerva, tyche, nyx, rhea) birçok kişiyle ticaretimiz oldu. Alıcı bulduğunda eğer bir aracı olursa bana ulaşabilirsin. Gerekli kişileri referans göstererek aracılık yaparızhttps://www.srolobby.com/konular/hephaestos-nocturne-warrior-warlock-131-level.1756/ oyundaki karakterimi satıyorum. Aynı sunucu içerisinden alıcı çıkarsa sıkıntı yok zaten çoğu kişi birbirini tanıdığından kolaylıkla alışveriş sağlanabiliyor ama farklı sunuculardan veya farklı oyunlardan gelenler için bu seçenek biraz sıkıntı oluyor o yüzden isro için aracılık hizmeti sağlayan bir kurum var mı diye merak ettim.