• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Soru İsro 8li Eu Pt Kasılma ptsi

teamli

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
TRSRO Harput
Bende 103 lw wizz var seti biraz iyi 8li pt kurmak istiyorum hiç yapmadım nasıl olur bi konu ayarlayabilirmisiniz 8li pt için ?

Youtube da çok video var bakabilirsin. Bence 4 WIZ 2 WAR 1 CLERIC 1 BARD yap böyle hem iyi mob çekiyorsun hemde 2 warrior partiyi sağlamlaştırıyor. Tavsiye ederim, ben böyle yaptım partilerimi.

Genelde 4 wiz 1 war 1 cleric 2 bard yapılır. 2 Bard olunca dance sayesinde 5 wiz varmış gibi atak çıkar party.

2 bard gereksiz diyo çoğu kişi accountları açtım charları açıp başlıycam hiç yapmadım önceden 103 wizzim var solo elle kasmıştım botla nasıl olcak hiç bilmiyorum aklım durdu :D

Anladım usta bakalım şimdi charları açıyorum 2 2 giriyorum bu phbot ücretsiz deneme sürümünü hangi gün saat arasında kullanabilirim onunla deneyim herşeyi hazırlayım sonrada tam sürümü almayı düşünüyorum bilgisi olan vaarmı?

Tek bard dance açabiliyor ancak açılan dance yarım oluyor , örneğin tek bardda dance % 17 büyü hasarı verirken çift bard da % 34 oluyor.
Tabi karar senin tek bard alıp yerine warlock ta yapabilirsin.

Tek bard yapcam usta aynen çoğu pt öyle 2warior görüyorum bakalım chrlari açayım sağolun

Geri