Sol Reklam
Sağ Reklam
  • Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad gpazar silkroad kılıçgame

İP BAN SORUNU

hsynzns58

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
TRSRO Harput
FİBER ALT YAPI GELDİ 2 GÜNDÜR ANLAMSIZCA BİRŞEYLER OLUYOR OYUNA BU ŞEKİLDE HATA VERİYOR MODEM KAPATIYOR AÇIYORUM GPON KAPATIP AÇIYORUM HİÇ BİR ŞEKİLDE SORUNUM ÇÖZÜLMÜYOR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ.

Ekran görüntüsü 2025-04-21 222314.jpg

FİBER ALT YAPI GELDİ 2 GÜNDÜR ANLAMSIZCA BİRŞEYLER OLUYOR OYUNA BU ŞEKİLDE HATA VERİYOR MODEM KAPATIYOR AÇIYORUM GPON KAPATIP AÇIYORUM HİÇ BİR ŞEKİLDE SORUNUM ÇÖZÜLMÜYOR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ.

Ekli dosyayı görüntüle 7229
Tavsiyem modeminizi resetleyip 10 dakika sonra tekrar denemeniz oyuna denettiğiniz çar adedi çoksa ve denettiğin sunucu listesinde giriş sırası dolu ise ip ban yemen kaçınılmazdır

OYUNA 2 CHAR DENETTİRİYORUM 20 SANİYE GATEWAY BEKLEYİP TEKRAR GİRİŞ DENİYOR ONU KAPATAMIYORUM BEN 20 SANİYE BEKLEMESİNİ İSTEMİYORUM BOT BAŞLADI CHARI DENEDİ BOT KAPANIP DİĞER CHARI DENEMEYE GEÇSİN VE O SIRADA BEKLEME SÜRESİ İLE İP BAN OLAYINDAN KURTULUYORDUM BU AYNI CHARI DENİYOR BOTTA MI BİR AYARI ATLIYORUM YOKSA GÜNCELLEME İLE O SIRA OLAYI MI KARIŞTI SORUNU ÇÖZEMİYORUM

OYUNA 2 CHAR DENETTİRİYORUM 20 SANİYE GATEWAY BEKLEYİP TEKRAR GİRİŞ DENİYOR ONU KAPATAMIYORUM BEN 20 SANİYE BEKLEMESİNİ İSTEMİYORUM BOT BAŞLADI CHARI DENEDİ BOT KAPANIP DİĞER CHARI DENEMEYE GEÇSİN VE O SIRADA BEKLEME SÜRESİ İLE İP BAN OLAYINDAN KURTULUYORDUM BU AYNI CHARI DENİYOR BOTTA MI BİR AYARI ATLIYORUM YOKSA GÜNCELLEME İLE O SIRA OLAYI MI KARIŞTI SORUNU ÇÖZEMİYORUM
Lütfen capslock kapatıp yazmayı deneyin..
Manager'dan bu alanı bu şekilde ayarlamayı deneyin aynı botu ve manageri bende kullanıyorum ip ban sadece bahsettiğim şekilde olur

q5c1lzw.png

benim bildigim, iki den fazla hesaba ayni anda giris yapmaya calisirsaniz ayni ip numarasindan, ipiniz ban yer. diyelimki uc hesap var. ucu ayni anda login asamasindaysa ip niz bi gunlugune banlanir belli bi denemeden sonra.

Soyle bisey yapabilirsiniz phbot manager da eger ayni ipyi kullanarak 2den fazla char acmak isterseniz.

iki seceneginiz var,
- ilk secenekte manager her hesabin tek tek oyuna girmesinden sonra, diger hesabi acabilir. bu yuzden ikiden fazla char ayni anda login olmadigi icin ban yemessiniz.
- yada managerin ikiden fazla chari login etmemesi icin, en fazla kac tane char acmasi gerektigi yere 2 yazarsaniz. manager iki tane chari actiktan sonra onlardan birtanesi oyuna girene kadar diger hesablari girmez. boylelikle ikiden fazla hesabi ayni anda acmamis olursunuz.

1745313132169.png

Geri