• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Soru İnternet cafede 2 PC sro açılıyor

Asiltry

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
Herkese iyi forumlar.benninternet cafe iletiyorum 35+1 PC mavcut birkaç grup var Silkroad oynuyorlar ama çoğu kişi oyuna giremiyor.en fazla 2 kişi girebiliyor bunu nasıl çözebiliriz bi önerisi olan yazabilir mi lütfen.

Ne kadar sağlıklı bir öneri olur bilmiyorum ama bir kaç şey söyleyeyim.
Eğer oyun trsro ise böyle bir durumu gamegamiye bildirebilirsiniz onlarda yardımcı olabilir
Bir diğer önerimde ne kadar çok modem o kadar çok farklı ip çünkü sınırlama ip üzerinden bunu aşmak için port ayarı da yapabilirsiniz benim önerebileceklerim kısaca bunlar bilgili diğer forum kullanıcılarımızda fikirlerini sunacaklardır :)
Alenen tutup proxy kullanın diyemem çünkü yasak ama buda bir çözüm belki bilemem tamamen size kalmış

Öneri için gerçekten çok teşekkür ederim.trso oynuyorlar genelde.gamegami yöneticilerine nasıl ulaşabilirim bilmiyorum.

Öneri için gerçekten çok teşekkür ederim.trso oynuyorlar genelde.gamegami yöneticilerine nasıl ulaşabilirim bilmiyorum.
Silkroad için bir üyelik alın buradan
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
daha sonra mailinizi filan onaylayın ardından
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
kısmından ticket atıp durumu izah edin :)

20 yaş üstü ben (29) dahil ortalama 15 oyuncu var.
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:

Çok basit bi cevap verip konuyu kapattılar.çözüm odaklı birşeyler yapabileceklerini biliyorum da neyse.onlar da kaybeder bende sorun değil :)

Ekli dosyalar

• IMG_20210808_201734.jpg
    IMG_20210808_201734.jpg
    388.5 KB · Görüntüleme: 39
20 yaş üstü ben (29) dahil ortalama 15 oyuncu var.
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:

Çok basit bi cevap verip konuyu kapattılar.çözüm odaklı birşeyler yapabileceklerini biliyorum da neyse.onlar da kaybeder bende sorun değil :)
Kestirip atmışlar resmen. Kafe sahiplerine bu tür konularda ayrıcalık tanınabiliyor. Örneğin , statik ip kullanırsın ve şirkete bu ip adresinin vergisini ödeyen resmi olarak kayıtlı bir internet kafe ye ait olduğunu belgelersin, Ve yapımcı şirkette bu belirlenmiş ip adreslerinden çoklu girişlere izin verir.

Zaten böyle birşey teklif etmelerini bekliyordum ama bunlar olmaz dedi direkt ne yapıcam nasıl yapıcam hiç bilmiyorum

Hiç unutmam üniversitede ip limit 2 olan serverda oynuyordum. Okuldan çocuklar geldi 8 bilgisayar açtım fotoğraf mail yolladım ip limitimi 16 ya çektiler. 2 parti kuruyordum :D Allah affetsin :D : DD

Geri