Herkese iyi forumlar.benninternet cafe iletiyorum 35+1 PC mavcut birkaç grup var Silkroad oynuyorlar ama çoğu kişi oyuna giremiyor.en fazla 2 kişi girebiliyor bunu nasıl çözebiliriz bi önerisi olan yazabilir mi lütfen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silkroad için bir üyelik alın buradan daha sonra mailinizi filan onaylayın ardından kısmından ticket atıp durumu izah edinÖneri için gerçekten çok teşekkür ederim.trso oynuyorlar genelde.gamegami yöneticilerine nasıl ulaşabilirim bilmiyorum.
Kestirip atmışlar resmen. Kafe sahiplerine bu tür konularda ayrıcalık tanınabiliyor. Örneğin , statik ip kullanırsın ve şirkete bu ip adresinin vergisini ödeyen resmi olarak kayıtlı bir internet kafe ye ait olduğunu belgelersin, Ve yapımcı şirkette bu belirlenmiş ip adreslerinden çoklu girişlere izin verir.20 yaş üstü ben (29) dahil ortalama 15 oyuncu var.
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:
Çok basit bi cevap verip konuyu kapattılar.çözüm odaklı birşeyler yapabileceklerini biliyorum da neyse.onlar da kaybeder bende sorun değil