• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Soru İNT Bow Kasılır mı?

qorkem

Daimi Üye
Daimi Üye
Server
Beyler aklımda int bow var ama kararsızım ben seri car istiyorum çok pvp yapan biri değilim.

Kendine başına takılacaksan str build'de önerebilirim yaparsın str glavie veya bow keyfine bakabilirsin
Tamamen sende bitiyor mesele :)

Savunma kısmını nasıl halledicem peki onu düşünüyorum :D

Beyler aklımda int bow var ama kararsızım ben seri car istiyorum çok pvp yapan biri değilim.
Kardeşim net bilgi vereyim 1. ağızdan dinle. Int bow 110 levele kadar yılan gibi kasar. ISRO yada TRSRO oynacaksın muhtemelen son seviye itemler pahalı olacak. Full sun set dizemeyeceksin.

1. 110 Dan sonra mirrora geçeceksin ve moblara yatacaksın. Wizard gibi yatar.
2. 120 den sonra kesinlike ( KESINLIKLE ) Bagdadta kasamazsın char 2-3 hite ölür.
3. Kale savaşında hiçbir hükmün yok.
4. Pvpde anca Mob kesersin. Başka charı kesme ihtimalin yok.
5. ICE TEMPLE FIRE TEMPLE Son derece iyi Legend setin olsa bile yatarsın. YATARSIN. YATARSIN :D
PVPDE WIZARDIN ELINDEN ( EĞER HİBRİTSEN ) UNQ ALIRSIN. Ama tabiki wheeli serverda.

Kısaca, tavsiye etmem.

Int Bow Tamamen Zevk Meselesi Pvp İçin bişi diyemem ama Unıg Ve Kasılmada İnsanların elinden slot ve unıg almak isteyenler için birebir.
Benim asıl charım ss nuker ama ınt bow da kasıyorum unıg için v slot sıkıntısı yasamamak için.

El yakması Fire Olarak Kullan. tabiki çünkü lıghtıng de coldunda buflarına ihtiyacın olcak gerekli olan skilleri acman yeterli.

fire light cold buffları bide light nuker skilli cold savunma buff sadece dimi.

Geri