• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Hüsrana uğradığım server M*** Silkroad

MaviPanda

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Selamlar,

Açıldığı ilk günden beri emek verdiğim ve guildim ile sürekli aktif olduğum M*** Silkroad 'ta
sadece 1 günde serveri batırdılar. Moon itemlere bir dünya para verip sahip olduktan sonra Dungeon'da %100 moon düşme rate
yaparak piyasayı öldürdüler. Örneğin bizim 50 harcadığımız sadece bir günde 5 oldu.

DeathMVP isimli şahıs hatasını kabul edip 07.03.2024 tarihinde SUN sistemi getirerek hatalarını düzelteceklerini söyledi.
Lakin sanırım bu arkadaş bu işlerden o kadar anlamıyor o kadar anlamıyor ki hala getiremedi SUN sistemi. Dün itibariylede eleştirilerim sebebiyle
hem discord hem serverden banlandım.

Ben bu servere başlayacaklara asla ama asla tavsiye etmiyorum.

@MaviPanda öncelikle selamlar
Korsan sunucu isimlerini sansürledim lütfen burada korsan sunucu ismi yazmayın burası resmi sürümlerin silkroad forumu, hiç bir zaman korsan sürüm oynamamanız gerekmektedir.
Bu tarz insanlar bu korsan sunucuyu aç karınlarını doyurmak için açıyor, cebi dolunca bu kadar yeter şu kadar para kaldırdık diyerek korsan oyunu kapatıp kaçıyorlar.
Oyunun resmi sürümleri varken 3-5 çakalın açtığı sunucuya hangi akılla güvenip para atabiliyor oynayabiliyorsunuz inanın anlamak gerçekten zor..
Bazı 3-5 çakalda 3 kuruş için korsan oyunu tanıtmaya yönelip ekmek yediği kitle edindiği oyunu öldürmeye oynuyor.
Demem o ki resmi sürümlerde oynamayı tercih edin, 3-5 çakalı zengin yapmanın veya söz sahibi yapmanın hiç bir anlamı yok.

Gayriresmi sunucu açacak olsak biz açardık ve her koşulda açık tutardık bizim bu konudaki derdimiz gelir kazanmak değil geliştirmeye yönelik, biz açmıyoruz resmide takılıyoruz diyecek kelime bulamadım :(

Abi PVP kaldı mı? Oynamayın en azından TRSRO yada iSRO da itemini satar bırakırsın geri gelirsin.

Geri