• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Herkese merhabalar arkadaşlar

spoof49

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
İSRO Brontes
Kolay gelsin arkadaşlar hayatımfa ilk defa silkroad oynamak istiyorumda çok güzel gözüküyor youtube de yeni başlamak istiyorumda hiç bir bilgim yok nerde ve nasıl başlamam gerekiyor yardımcı olurmusunuz .. Daha önce knight oynuyorduk sıkıldım bıraktım silkroad oynamaya hevesim var

Kolay gelsin arkadaşlar hayatımfa ilk defa silkroad oynamak istiyorumda çok güzel gözüküyor youtube de yeni başlamak istiyorumda hiç bir bilgim yok nerde ve nasıl başlamam gerekiyor yardımcı olurmusunuz .. Daha önce knight oynuyorduk sıkıldım bıraktım silkroad oynamaya hevesim var
Merhaba silkroad dünyasına hoşgeldin
Oyunda 2 adet ırk bulunuyor avrupa ve çin.
Knight gibi benzer mmorpglerde olduğu gibi benzer sınıf ve türleri mevcut daha önce metin2 bile oynamış olsan oyuna çabuk alışırsın.

Tam olarak hangi silkroad sürümünü oynamak istiyorsun oldukça fazla seçenek mevcut?

Çin yada Avrupa benim ilin fark etmez
Zevk alıcagım ortam kuracagım bi yerde oynamak isterim

Çin yada Avrupa benim ilin fark etmez
Zevk alıcagım ortam kuracagım bi yerde oynamak isterim
Oyunu daha önce hiç oynamadıysan alışması ve oynaması en kolay ırk çin oradan herhangi bir silah türünü seçip başlaman güzel olur.

Ortam kurmak istersen oyunun türkiye sürümü en çok bireysel insanın olduğu ortam trsroyu tercih edebilirsin

Oyunu daha önce hiç oynamadıysan alışması ve oynaması en kolay ırk çin oradan herhangi bir silah türünü seçip başlaman güzel olur.

Ortam kurmak istersen oyunun türkiye sürümü en çok bireysel insanın olduğu ortam trsroyu tercih edebilirsin
Çok tşk ederim yardımların için

Geri