Silkroad oyununu yıllar öncesinden beri oynamaktayım ama benim çocukluğum dönemimde olmayan ama beni çok rahatsız eden bir durumdan bahsetmek istiyorum. Global chatten edilen küfürler. Cidden bu durum artık midemi bulandırmaya ve sinirlerimi bozmaya başladı. Çünkü ufak yaşında olan yeğenlerimde bu oyunu oynuyor ve bu çocuklar bu insan demeye bile dilimin varmadığı müsveddelerin ağzından çıkan ahlaksız ve mamussuzca edilen küfürleri okuyorlar. Kendileri beş para etmez pislik insanlar onun farkındayım ve onlar için bir kurtuluşta yok ama bu pislik insanlar genç çocuklarıda zehirliyorlar. Gamegami yetkililerinden ricam bu olaya artık el atmaları. Yeter cidden. Ben her akşam anaların bacıların meze tabağı olduğu konuşmaları okumak zorunda değilim. Yöneticiler bu duruma sessiz kaldıkları için bu pislik müsveddelerde bu küfür furyasına aralık merdeven hergün devam ediyorlar. Burdan yetkililere sesleniyorum silk satalım global satılsın bu böyle devam etsin diyorsanız eğer sizinden o küfür edenlerden hiçbir farkınız yok. Ama yok öyle değiliz diyorsanız acil bu duruma bir el atın i.