• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Gamegami telif davası vs üst mahkeme tazminat davası

@SerialKiller41 Geçmiş olsun umarım en az zararla bu saçmaliktan kurtulursun.
Gamegaminin joymax adına madrid protokolü kapsamında dava açma yetkisi var vsro filesleri net2e firmasına yine kiralayan joymax bizim ülkemizdede private server açma işleri bu şirkete lisanslanan ve sızdırılan files üzerinden olunca bir nevi gamegami joymax adına bu dosyalardan sebep dava açma yetkisine sahip oluyor ama bu yetkiyi doğru kullanmaları herkesin yararına olacaktır.
Bahsettiğin gibi birileri yem olmamalı bu serverlere sunucu hizmeti sağlayandan açtığı private serverlerden para kazanıp kasasını dolduran herkes ile uğraşmalari lazım.

Bu arada izmir cumhuriyet bassavciliginda sorusturma acildigi icin kocaelinden izmire geldim sirf bu iş icin 1200km yol yaptik o kadar isin gucun arasinda.

Zeyd bey toplu şekilde şikayet vermiş zannediyorumki oltalama yöntemiyle yakalayacaklar. Benden başka kimsenin konuşmamasını hukuk sisteminin yavaşlığına veriyorum. Çünku dosya elime ulastiginda wemademax Adi gecmiyordu hala joymax yaziyordu. Hatta website hakkinda kapatma karari istemişler ancak herhangi bir karar çıkmamış. Bahsettigin gibi ali 6 kasımdan itibaren yüzlerce korsan sunucu açıldı. Alalen bahsettigin gibi korsan sunucular savaş açmış durumda ben herhangi birinin websitesinde mahkeme karariyla kapatilmistir yazisi görmedim. Başka açıdan bakalim haydi diyelim suçlamadaki gibi premium item silk satışı yaptık bunları ben kendim mi ürettim senin oyunundan çıktı premiumu hackle mi yaptik parayi kazanan yine sensin. Yani suçlama her türlü saçmalık. Benim dusuncem websitenin anasayfasında gold ve premium kalmıştı private server sayfası zannedip şikayet ettiler. Çünkü başka bir neden yok.
Seninle aynı serverda oynuyordum o donemde legacy unionundaydım sende bilirsinki bu oyun pahalı bir oyun kasımdan bu olaylar başlayana kadar oyuna harcadigim paranin haddi hesabi yok bu olaylar başlayınca direk oyunu sildim attım benim sucum yuzlerce oyuncusuna yardim etmek oldu. Hala ticketlarim duruyor kactane hirsizlik olayinin pesinden kostuk kactane oyunu kuramayana yardimci olduk insana koyuyor böyle şeyler.

Güncelleme:
Bugun tekrar gorusmeler gerceklestirdim hem gamegami avukatiyla hem de zeyd bey ile gorustuk. Durumu detaylica anlattim, arkadaşlarin teknik ekipleri sagolsun anasayfada bulunan char sat, item koy ve gold sat butonlarini gorerek private serverimiz oldugunu ve satis yaptigimizi dusunmusler. Sorusturma dosyasindaki web archive goruntusunu arkadaslara yolladim koskocaman heryerde silkroad online turkiye sunucularinin adi var bunu nasil private server zannettiler bende şok icerisindeyim. İlan koy butonunu gorerek bu websitesinin bir oyun portali olmadigini ilan portali oldugunu nasil anlamadilar orasi muamma. 60 tane websitesine(private sunucular,reklam platformlari,satış yapan araci firmalar, ödeme kuruluşları) sorusturma açılmış suçluların yakalanarak cezasinin verilmesinden yanayim cunku joymaxa ödenen paralar çok uçuk rakamlar biri evinden yatarak 5 kuruş para odemeden para kazaniyor digeri buyuk bir yatirim yapiyor kimsenin kimsenin hakkindan çalmaya hakki yok.

Güncelleme:
Bugun tekrar gorusmeler gerceklestirdim hem gamegami avukatiyla hem de zeyd bey ile gorustuk. Durumu detaylica anlattim, arkadaşlarin teknik ekipleri sagolsun anasayfada bulunan char sat, item koy ve gold sat butonlarini gorerek private serverimiz oldugunu ve satis yaptigimizi dusunmusler. Sorusturma dosyasindaki web archive goruntusunu arkadaslara yolladim koskocaman heryerde silkroad online turkiye sunucularinin adi var bunu nasil private server zannettiler bende şok icerisindeyim. İlan koy butonunu gorerek bu websitesinin bir oyun portali olmadigini ilan portali oldugunu nasil anlamadilar orasi muamma. 60 tane websitesine(private sunucular,reklam platformlari,satış yapan araci firmalar, ödeme kuruluşları) sorusturma açılmış suçluların yakalanarak cezasinin verilmesinden yanayim cunku joymaxa ödenen paralar çok uçuk rakamlar biri evinden yatarak 5 kuruş para odemeden para kazaniyor digeri buyuk bir yatirim yapiyor kimsenin kimsenin hakkindan çalmaya hakki yok.
Peki senin dava sonucu ne olacak :)

Peki senin dava sonucu ne olacak :)
Şuanda davaya dönmedi avukatlarıyla detayli görüşmeler gerceklestirdim oda şirkete iletti uzlaşma olacak. Gamegami kendi arasinda toplanti yapip durumu avukat araciligi ile bildirecekler. Zannetmiyorum birşey cikacagini cunku private server degiliz ne bir oyun download linki var ne bir ödeme araci var nede ortada oyun var. Yanlis anlasilma olmasin diye websitesinin sorusturma asamasindaki goruntulerini paylasiyorum, belki private server isletiyoruz ama hakli cikmaya calisiyoruz diye dusunenler olabilir. Website gizlilik nedeniyle web adresi ve kimligini saklayarak ekte paylaşıyorum durumun yorumu sizde böyle bir private server paneli veya websitesi gordunuz mu? Ana sayfayi paylasamiyorum cunku gamegami&joymax silkroad online turkiye sunucularina aittir şeklinde yazilar var mazallah private server reklami yapiyorlar diye foruma telif atarlar burak beyi yormayalım :)

929CA474-30FD-4641-8C7F-57567BD79F7E.jpeg

Son düzenleme:
Şuanda davaya dönmedi avukatlarıyla detayli görüşmeler gerceklestirdim oda şirkete iletti uzlaşma olacak. Gamegami kendi arasinda toplanti yapip durumu avukat araciligi ile bildirecekler. Zannetmiyorum birşey cikacagini cunku private server degiliz ne bir oyun download linki var ne bir ödeme araci var nede ortada oyun var. Yanlis anlasilma olmasin diye websitesinin sorusturma asamasindaki goruntulerini paylasiyorum, belki private server isletiyoruz ama hakli cikmaya calisiyoruz diye dusunenler olabilir. Website gizlilik nedeniyle web adresi ve kimligini saklayarak ekte paylaşıyorum durumun yorumu sizde böyle bir private server paneli veya websitesi gordunuz mu
Görselde herhangi bir private server ile ilgili bir şey yok büyük ihtimal senin olay kısa sürede çözülecek.
Asıl fırıl fırıl private server banner reklamı alanlar düşünsün :)

Bir ara x online bir oyunun play store ve appstore daki uygulamalarini şikayet etmiştim bu oyunun private server oldugunu ve turkiyede faaliyet gosterdigi hakkinda sikayetci olmustum hatta bunu gamegami ye hem mail attim hem destekten yazdim private sunuculara karşi duran 3-5 kişi var adamlar kendi tarafindakini şikayet ediyor fetöcü gibi adliye adliye koşturuyoruz

7520D915-7C96-4849-B558-F6F5F9FE7FB4.jpeg

Geri