.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki senin dava sonucu ne olacakGüncelleme:
Bugun tekrar gorusmeler gerceklestirdim hem gamegami avukatiyla hem de zeyd bey ile gorustuk. Durumu detaylica anlattim, arkadaşlarin teknik ekipleri sagolsun anasayfada bulunan char sat, item koy ve gold sat butonlarini gorerek private serverimiz oldugunu ve satis yaptigimizi dusunmusler. Sorusturma dosyasindaki web archive goruntusunu arkadaslara yolladim koskocaman heryerde silkroad online turkiye sunucularinin adi var bunu nasil private server zannettiler bende şok icerisindeyim. İlan koy butonunu gorerek bu websitesinin bir oyun portali olmadigini ilan portali oldugunu nasil anlamadilar orasi muamma. 60 tane websitesine(private sunucular,reklam platformlari,satış yapan araci firmalar, ödeme kuruluşları) sorusturma açılmış suçluların yakalanarak cezasinin verilmesinden yanayim cunku joymaxa ödenen paralar çok uçuk rakamlar biri evinden yatarak 5 kuruş para odemeden para kazaniyor digeri buyuk bir yatirim yapiyor kimsenin kimsenin hakkindan çalmaya hakki yok.
Şuanda davaya dönmedi avukatlarıyla detayli görüşmeler gerceklestirdim oda şirkete iletti uzlaşma olacak. Gamegami kendi arasinda toplanti yapip durumu avukat araciligi ile bildirecekler. Zannetmiyorum birşey cikacagini cunku private server degiliz ne bir oyun download linki var ne bir ödeme araci var nede ortada oyun var. Yanlis anlasilma olmasin diye websitesinin sorusturma asamasindaki goruntulerini paylasiyorum, belki private server isletiyoruz ama hakli cikmaya calisiyoruz diye dusunenler olabilir. Website gizlilik nedeniyle web adresi ve kimligini saklayarak ekte paylaşıyorum durumun yorumu sizde böyle bir private server paneli veya websitesi gordunuz mu? Ana sayfayi paylasamiyorum cunku gamegami&joymax silkroad online turkiye sunucularina aittir şeklinde yazilar var mazallah private server reklami yapiyorlar diye foruma telif atarlar burak beyi yormayalımPeki senin dava sonucu ne olacak
Görselde herhangi bir private server ile ilgili bir şey yok büyük ihtimal senin olay kısa sürede çözülecek.Şuanda davaya dönmedi avukatlarıyla detayli görüşmeler gerceklestirdim oda şirkete iletti uzlaşma olacak. Gamegami kendi arasinda toplanti yapip durumu avukat araciligi ile bildirecekler. Zannetmiyorum birşey cikacagini cunku private server degiliz ne bir oyun download linki var ne bir ödeme araci var nede ortada oyun var. Yanlis anlasilma olmasin diye websitesinin sorusturma asamasindaki goruntulerini paylasiyorum, belki private server isletiyoruz ama hakli cikmaya calisiyoruz diye dusunenler olabilir. Website gizlilik nedeniyle web adresi ve kimligini saklayarak ekte paylaşıyorum durumun yorumu sizde böyle bir private server paneli veya websitesi gordunuz mu