• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame

Forumdaki Aşırı Reklamlar Hakkında

bellammy07

Onursal Üye
Onursal Üye
Öncelikle Sitenin Sahibi Burak kardeşim ve diğer kullanıcı arkadaşlara:

Arkadaşlar forumda çok aşırı derecede Reklam görmeye başlamadık mı

Örneğin ara ara günde 10 defa ziyaret ettiğim foruma artık 1-2 defa zar zor bakıyorum her defasında saçma sapan bir sürü reklam görsel birşeyler çıkıyor

Bu da ciddi manada kanalın gidişatını etkileyecektir.

Bugun kazandım dersın ama sonra ınsanlar bır uzaklasmaya basladı mı ıs ısten gıder dıyıp ben nacızane dusuncelerımı paylasıp

Reklamların olmadıgı gunlerde gorusmek uzere dıyorum.

Forum sunucu vs masrafları mevcut.Bunları karşılaması mecburi.Forumda çok yararlı içerik var, çoğu forum gibi boş konu vs yok az ve öz sade. Reklamlar rahatsız edecek şekilde değilde,daha düzgün yerlere konumlandırılsa, gezinme rahat olur. Donate olmadan zor.Forum arayüz değişiklik olursa ve reklamlar rahatsız etmeden çıkacak şekilde geliştirilir umarım.

Forum sunucu vs masrafları mevcut.Bunları karşılaması mecburi.Forumda çok yararlı içerik var, çoğu forum gibi boş konu vs yok az ve öz sade. Reklamlar rahatsız edecek şekilde değilde,daha düzgün yerlere konumlandırılsa, gezinme rahat olur. Donate olmadan zor.Forum arayüz değişiklik olursa ve reklamlar rahatsız etmeden çıkacak şekilde geliştirilir umarım.
Aynen kanka katılıyorum
Örnegın 1 konuya tıklıyorum konuya erısebılmek ıcın tekrar reklam tıklıyorum
Bunlar cok eskıde kalan seylerdı
Tekrar bu rahatsız edıcı reklamlara maruz kalmak hakkaten gecmıse goturuyor bızı kesınlıkle guncellenmelı bu arayuz.
Bana her halukarda reklama tıklatmayı basarabılıyor forum

Öncelikle Kanalın Sahibi Burak kardeşim ve diğer kullanıcı arkadaşlara:

Arkadaşlar forumda çok aşırı derecede Reklam görmeye başlamadık mı

Örneğin ara ara günde 10 defa ziyaret ettiğim foruma artık 1-2 defa zar zor bakıyorum her defasında saçma sapan bir sürü reklam görsel birşeyler çıkıyor

Bu da ciddi manada kanalın gidişatını etkileyecektir.

Bugun kazandım dersın ama sonra ınsanlar bır uzaklasmaya basladı mı ıs ısten gıder dıyıp ben nacızane dusuncelerımı paylasıp

Reklamların olmadıgı gunlerde gorusmek uzere dıyorum.
Reklamlar google adsensenin otomatik ayarlaması ile ilgili konulara girdiğinizde çıkan widget reklamların süresini düşürebilirim veya bu reklam türlerini kapatabilirim fakat diğer reklamlarda düzenleme yapmam demek adsensenin mantığına ters olur.
Normalde gönül ister ki hiç reklam yayınlamak zorunda kalmadan tertemiz bir site sunabilsem fakat biz ne hükümet kadrolarında paralı yalakalık yapıyoruz nede kamu kurumlarında dayılarımız var boktan müdürlüklerde işe gitmeden maaş alıyoruz bu saydıklarımdan birisi olmadığım için bu sistemi ayakta tutmam gerekiyor Sistem içinde kazanılan para tekrar sitenin daha iyi hale gelebilmesi için harcanıyor.
Reklam sürelerinde iyi oranda iyileştirme yapacağım istek,öneri ve geri bildirimleriniz benim için her zaman önemli.

Geri