• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Soru Ezik fellow pet kasma

hbwolf

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
TRSRO Knidos
Arkadaşlar selamlar, 94 levelim fakat fellow peti yeni aldım. Kendi levelime en hızlı nasıl getiririm? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler, iyi oyunlar dilerim.

Kendi kasıldığın yerde dikkat ederek bellirli bir seviyeye getirirsin daha sonra moblardan tek yememeye başlayınca kolayca sana ulaşır. İlk levelleri istersen penonda felan kasarak atlatabilirsin veya MS açabilirsin.

47 levele kadar öyle getirdim heralde bi süre daha öyle devam edeceğiz. Bu arada MS den kastın monster scrool mu?

47 levele kadar öyle getirdim heralde bi süre daha öyle devam edeceğiz. Bu arada MS den kastın monster scrool mu?
aynen strong moblar ile zamandan kazancın olur. Zaten 60+ felan olduktan sonra kasıldığın moblardan tek yemez diye düşünüyorum.

parti ile beraber kasılıyorsan fellow pet komutta takılır zaten o zaman da güzel kasıyor ölme vb. sorunlar da olmuyor

valla o sağa sola nasıl takılıyor insanların petleri anlamıyorum jg cavede solo kasıyorum benim char giderken görüyorum sağa sola takılmış bir sürü pet var benim hayvan peşimden ayrılmıyor :D

Eristeyim ben bi bilgim yok dostum silki harcamam lazımdı bende pet aldım goldta yok zaten :D bu arada sbot petten spyi otomatik çekiyor mu bi bilginz var mı?

Geri