• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Soru DC SORUNU

mawi

Daimi Üye
Daimi Üye
Server
TRSRO Knidos
Merhabalar,

Son 2 gündür önceki günlere nazaran daha çok dc yemeye basladım. phbot kullanıyorum. sizlerde benim gibi aynı sorunu yasıyormusunuz. sadece tek bendemi var merak ediyorum ?

Dc problemini bende yaşıyorum bir kaç gün önce botum bile buga girdi sildim sıfırdan yüklemek zorunda kaldım büyuk ihtimalle bağlantı sorunu internet ile alakalı bir şey türkiye servis sağlayıcilarına siber saldıri olduğunda çok yaşanan bir durum bu :)

İyi en azından sorun tek bende değilmiş. bir anda dc yemesi kötü oluyo heleki günde 3 defa sınırlandırılan dungeona tam girdiğinde dc yemek israf yahu.=)

Benim botlara ne zaman baksam 8/8 kasıyorlar. Ama son 2 haftadır hep 5/8-4/8 dc yiyen charım çok oluyor. Genel internet durumu olduğunu düşünüyorum

Bu dc sorunu beni öldürdü yıllardır phbot kullanırım ilk defa başıma geliyor bir haftadır sürekli olarak dc ptyi bir türlü tam göremiyorum ya 6 kişi ya 5 sinirlerim bozuldu iyice sbotta var mı aynı sorun en son ona geçicem olmadı...

bugün o kadar dc vermedi düzene girmeye basladı sanırım. en azından dungeondayken dc yemedim önemli olan benim için bu

ben kullanıyorum sor burdan ne sıkıntın varsa yardımcı olalım

phbot manager ile açılıyor. int de arastırma yaptıgından bulabilirsin detaylı bilgi

oyuna çok fazla yükleniyorlar ondan kaynaklı da olabilir

Geri