• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Soru Browser Tabanlı VPN Kullanımı Hk.

Andromeda

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Selamlar,

Malumunuz canlı yayın platformlarına gelen erişim engeli ile beraber, bir anlık boşluğuma denk gelmiş ve chrome extension'dan VPN açmış bulundum. TRSRO'nun VPN ile yapılan bağlantılarda bağlı karakterleri banladığını biliyorum, Karakter o esnada oyundaydı, yaklaşık 5 dakika içinde fark edip kapattım ama bu 5 dakikalık süreçte VPN açık kalmış oldu.

Sorum aslında oyundan ziyade genel bir soru. Browser extension'larındaki VPN bağlantısı, sadece ilgili browser üzerinden internet çıkışında mı uygulanıyor ? Yoksa genel bilgisayar internet çıkışındaki VPN bağlantısı olarak (Local VPN bağlantısı gibi) iş görüyor mu ?

Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

Sağlıklı günler dilerim.

Selamlar,

Malumunuz canlı yayın platformlarına gelen erişim engeli ile beraber, bir anlık boşluğuma denk gelmiş ve chrome extension'dan VPN açmış bulundum. TRSRO'nun VPN ile yapılan bağlantılarda bağlı karakterleri banladığını biliyorum, Karakter o esnada oyundaydı, yaklaşık 5 dakika içinde fark edip kapattım ama bu 5 dakikalık süreçte VPN açık kalmış oldu.

Sorum aslında oyundan ziyade genel bir soru. Browser extension'larındaki VPN bağlantısı, sadece ilgili browser üzerinden internet çıkışında mı uygulanıyor ? Yoksa genel bilgisayar internet çıkışındaki VPN bağlantısı olarak (Local VPN bağlantısı gibi) iş görüyor mu ?

Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

Sağlıklı günler dilerim.
Opera nın VPN'ini açıkken çok karakterim oyundaydı ve hiç bir sorun yaşamadım ve genel olarak izinlerine göre değişir fakat Browser yani internet vpnleri bilgisayarındaki herşeyi etkileyemez.

Aynı Şekilde opera da vpn bende çok kullandım ve oyun arka planda sürekli açık. Sadece tarayıcı üzerinden yapılan bağlantıları kapsıyor. Bilgisayarı etkilemesi için ağ ayarlarından vpn eklemiş olman gerekli.

Geri