• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

BİR PRİVATE OYUNCUSUNUN GÖZÜNDEN GAMEGAMİ DOLUŞUN

efsunk4r

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
JSRO 長安
Öncelikle Selamlar Dostlar şimdi yıllardır private oynayan bir oyuncucun gözü ile GameGami yi yorumlayacağım ve eleştireceğim lütfen sizde fikir ve görüşlerinizi eklemeyi unutmayın.

Konuya geçmeden önce şunuda belirteyim ortalıkta en çok dolaşan soruları bir private oyuncusunun gözünden yorumlamak istedim lütfen hepsini okuyup yorum yaparsanız çok mutlu olurum :)

GameGaminin açılması Private serverları etkiler mi ?

Dostlar benim şahsi düşüncem etkiler hatta etkiledide çünkü ben kendimden örnek vereyim korkuyorum artık ya server kapanırsa ya ihtar yerse ya bişey olursa diye bu yüzden private tarafında bir oyuncu kaybı var bana göre zaten palyer sayılarındanda belli oluyor gibi sanki .D

Private Serverlar Kapanır mı?

Dostlar bence kapanacak çünkü adamların elinde lisans var yani o oyun o şirketin . GameGami bir private server sahibini çıkıp mahkemeye verse Hukuksal olarak hiçbir açıkalama yapamaz private sahipleri çünkü ne diyecebilir ki adamın elinde kapı gibi lisans hakkı var ne diyecek sayın hakim zamanında bu dosyalar çalınmış bizde onu kullanıyoruz mu diyecek

Sürekli Bot mu İzleyeceğiz?

Dostlar oyun ayrı bi site ayrı bir client üzerinden oalcağı için bence siteye rank sistemini koyarlar (inş koyarlar xD) Eğer rank sistemi koyurulsa görün siz rekabeti Guildler playerler herkes ranka oynama isteğine kapılacak çok zevkli bir rekabet ortamı olacak o yüzden leveli max yapıp çarı ff yapan kimse bence daha slotta durmaz gibime geliyor herkes kervanda etkinlikte olur Rank sistemi olursa .

Silk Fiyatları Pahalımı?

Gelelim bu konuyaaa . Bir private oyuncusu olarak söylüyorum 1k silk için 250 - 300 tl gaaaayet uygun hatta ucuz bile. Dostlar bu oyun kapanmama garantisi veriyor bu oyun resmi ve adamlar kar edecek . Şimdi bunu deyince bi kaç arkadaş hopluyor ya şirketi savunmayın işte ne karı ucuz olsun falan. Kardeşim o şirket 1 yıllık lisans hakkına ne kadar para veriyor haberin var mı öyle private serverar gibi ayda 500tlye sunucu alıp 2 edit yapılan bi server değil bu adamlar hiç mi kar etmesin . Hem bu private değil ki 1 k silke gidip pre devil dress çekesin bu İSro 1 k silke çar dizilir çar lütfen bu serveri private sanmayın.

LÜTFEN BENİ YANLIŞ ANLAMAYIN BU OLAYA BİRDE BİR PRİVATE OYUNCUSUNUN GÖZÜNDEN YORUMLAMAK İSTEDİM SİZDE FİKİR VE GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEYİ UNUTMAYIN İYİ OYUNLAR İYİ FORUMLAR

Hem isro hemde private oynayan biri olarak şunu diyeyim; İsroya yatırdığın hiç bir şey elinde patlamıyor kapanacak mı iki gün sonra ne olacak diye düşünmüyorsun herkes gidip gamegameyi geçicem diyor ama silk fiyatları ucuz olmicak. İki gün sonra gamegami beklenilen şekilde para kazanmaz ise lisansını uzatmaz ve server kapanabilir garantisi yok. Isroda bu dert olmadığı için isroya yatırım yapma taraftarıyım. Paranızin çöp olmasını istemiyorsanız isrodan şaşmayın.

Şuan iSronun bile kapanmayacağını garantisi yok ama Türkiye çapında düşünürsek bana diğer private serverlara göre daha güvenli ve daha uzun ömürlü olacak gibi geliyor kapansa bile serverlar birleştirip kapatılır bence bilemiyorum

Victoria sro kapanmış. Onlar kapattıysa herkes kapatır.
Niye o server orijinal miydi sanki, tüm forumlarda gamegami ya da her hangi sro ile ilgili yorum yapmıyorum muhtemelen bu son yorumum olur. Ortada bilgi kirliliği çok, herkes orijinal olsun diyor ama şöyle de olabilir diyor. Millet pvp serverlere yön vermeye çok alışmış buna da öyle yapabiliriz diye fikir beyan ediyorlar. Karşınıza bir oyun çıkacak ve isteyen oynayacak isteyen oynamayacak. Evet Victoria da kapanmış kapanacaktı da zaten. PVP serverleri çok büyüttünüz ve sahiplerini zengin ettiniz. Silkroad kitlesi son 5 yıldır aşırı salak olmaya başladı. server açılışında 1000 TL atıyor ama gel görelim isroya 2 3 ayda 300 silk almaya aciz. Oynamayın game gami de ciddiyim bu konuda oynamayın oyunun anasını bellemeyin. Lafım sana değil @CorleaonMAFIA genel yazdım ama tek yorumum sana karışı kapanacak her server teker teker....

Edit: Kapanmaz denilen serverler buyurun kapatmayın da görelim :) Biz şu kadar yıldır açığız biz bu kadar yıldır açığız e hadi buyurun o zaman.

Niye o server orijinal miydi sanki, tüm forumlarda gamegami ya da her hangi sro ile ilgili yorum yapmıyorum muhtemelen bu son yorumum olur. Ortada bilgi kirliliği çok, herkes orijinal olsun diyor ama şöyle de olabilir diyor. Millet pvp serverlere yön vermeye çok alışmış buna da öyle yapabiliriz diye fikir beyan ediyorlar. Karşınıza bir oyun çıkacak ve isteyen oynayacak isteyen oynamayacak. Evet Victoria da kapanmış kapanacaktı da zaten. PVP serverleri çok büyüttünüz ve sahiplerini zengin ettiniz. Silkroad kitlesi son 5 yıldır aşırı salak olmaya başladı. server açılışında 1000 TL atıyor ama gel görelim isroya 2 3 ayda 300 silk almaya aciz. Oynamayın game gami de ciddiyim bu konuda oynamayın oyunun anasını bellemeyin. Lafım sana değil @CorleaonMAFIA genel yazdım ama tek yorumum sana karışı kapanacak her server teker teker....

Edit: Kapanmaz denilen serverler buyurun kapatmayın da görelim :) Biz şu kadar yıldır açığız biz bu kadar yıldır açığız e hadi buyurun o zaman.
Yani genel olarak katılıyorum farklı düşünmüyorum bu konuda. Velev ki isro oyuncusuyum. Bir cüruh var her 4 ayda bir yeni server açıyorlar :D İyi oldu hepsine.

Geri