• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Soru Akademi Kasma Hakkında

wlonsmalus

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
Merhabalar, aranıza yeni katıldım, konuyla ilgili araştırma yaparken buldum forumu, gayet bilgili arkadaşlar mevcut. Umarım benim derdimin dermanı da çıkar buradan :)

Başlıkta da belirttiğim gibi akademi kasma işiyle uğraşıyorum. İş yerimde atıl durumda olan 4 bilgisayar mevcut. Bunlarla bir süredir ücreti karşılığında akademi kasıyorum.

Serverin açılmasının 2. haftasından sonra globallerde 2 günde akademi kasılır yazıları geçiyordu. Zaman geçtikçe 1 güne düştü, 18 saate düştü, 14 saate düştü, az önce de 12 saat gördüm.
Ben 3 adet 64 level charla kasıyorum 5 adet akademi öğrencisini. 2 force, 1 bow. Hepsinin elinde moon silahları mevcut. Bunwang'a gelene kadar pt moblara tek atıyorlar, bunwangdan sonra 2 atmaya başlıyorlar. Bu şekilde slot değiştirmeleri reverse ile yaparak minimun ulaşabildiğim 19 saat oldu. Onda da hiç ks yoksa. Ks varsa 21 22 saatlere çıkabiliyor. Bu arkadaşlar 12 saatte, 14 saatte nasıl yapabiliyor bunu, bir yolu var mıdır yoksa ben müşteriyi bulayım, 12 saat diye başlar 20 saate razı ederim durumları mı var çok merak içerisindeyim.

Önceden bununla uğraşmış ya da konuyla ilgili bilgi sahibi arkadaşların fikirlerini merakla bekliyorum. İyi geceler.

Merhaba güzel kardeşim,

MS Scroll kullanıyorlar. Char başına giden MS scroll maliyeti hesaplanıyor zaman hesaplanıyor ve üstüne kar koyuluyor.

Son bahsettiğim 12 saat pergamon serveri içindi. Pergamonda henüz ms ve pandora çıkmış değil. Dün gece 22.00 da şeref kademesini kontrol ettiğimde 60 mezunu olan arkadaşın, sabah 11.00 de 70 mezunu vardı. İş 12 saati de geçti artık 6 saatlere düştü. Isro exp ratesinde zor olan şeyi trsro da yapıyor adam. Valla çözemedim bir türlü.

kardeşim yapabiliyorsan ekmek yiyorsan yap. Çok adam akademi videolarına karşıydı çünkü kendileri dolduruyordu serverı başkası bu işi yapmasın kafasındalardı. MS Pandora ile aşırı hızlı kasarsın. Ben bi arkadaşa sorup sana döneceğim MS Pandor olmadan en hızlı nasıl kasılıyor.

kardeşim yapabiliyorsan ekmek yiyorsan yap. Çok adam akademi videolarına karşıydı çünkü kendileri dolduruyordu serverı başkası bu işi yapmasın kafasındalardı. MS Pandora ile aşırı hızlı kasarsın. Ben bi arkadaşa sorup sana döneceğim MS Pandor olmadan en hızlı nasıl kasılıyor.
Benim için güzel bir ek gelir oluyor hocam. Sorarsan çok iyi olur valla. Fark bu kadar fazla olunca kastığım akademinin pek bir anlamı olmuyor kafaya oynayanlar için.

Pandorasız,scrollsuz en az yer değiştirmeyle,hangi levelda nerelerde kasılmalı?

Son bahsettiğim 12 saat pergamon serveri içindi. Pergamonda henüz ms ve pandora çıkmış değil. Dün gece 22.00 da şeref kademesini kontrol ettiğimde 60 mezunu olan arkadaşın, sabah 11.00 de 70 mezunu vardı. İş 12 saati de geçti artık 6 saatlere düştü. Isro exp ratesinde zor olan şeyi trsro da yapıyor adam. Valla çözemedim bir türlü.
İsroda 7dkda çar mezun ediyorum yıl 2021

Geri