Merhaba,
Yeni warrior karakterimden derleme yaptığım videoyu sizlerle paylaşmak istiyorum iyi seyirler. 130+ hazır levelli, itemli char alıp sürekli botlamaktansa, bi tık daha düşük level karakter alarak kendim görevler yaparak yavaş yavaş 130 level yapmak bu süreçte oyundan keyif almak istedim. Boş bir char aldım bunun nedeni kendime güvenmem, oyundan nasıl para kazanılacağını, ne zaman/ne kadar oyuna yatırım yapacağımı daha öncesinden planladığımdan kaynaklı. Şuan bu chara harcadığım tutarı rahatlıkla alabilirim hatta kar bile yapabilirim.
Aldığım Zaman Karakterin Durmu;
Yeni warrior karakterimden derleme yaptığım videoyu sizlerle paylaşmak istiyorum iyi seyirler. 130+ hazır levelli, itemli char alıp sürekli botlamaktansa, bi tık daha düşük level karakter alarak kendim görevler yaparak yavaş yavaş 130 level yapmak bu süreçte oyundan keyif almak istedim. Boş bir char aldım bunun nedeni kendime güvenmem, oyundan nasıl para kazanılacağını, ne zaman/ne kadar oyuna yatırım yapacağımı daha öncesinden planladığımdan kaynaklı. Şuan bu chara harcadığım tutarı rahatlıkla alabilirim hatta kar bile yapabilirim.
Aldığım Zaman Karakterin Durmu;
- 126Lvl STR Warrior/Cleric
- Hiç görev yapılmamış
- Skillerde çok eksik vardı
- Itemsiz bir char
- Baronet
- 128Lvl STR Warrior/Warlock
- Görevlerin çoğu yapıldı
- Skiller FF'lendi ve ekstra SP farmlandı
- 14D legend weapon, 14D rare set, 13D Rare/Legend 14D magic acc set
- Count
- Eski (140Cap) sunucularda karakter almanız.
- Bir anda max bir char almanızı önermem çünkü kazıklanma olasılığınız daha fazla ve oyunda yapacağınız bir şey kalmıyor. (Orta düzeyli ve boş char alınabilir).
- 125+ Char alınmasını öneririm (Neredeyse 1-2 vip parasına boş char alınabiliyor, 130+lar daha pahalı ve içindeki itemlere göre fiyat artar).
- Bilmediğiniz sunucularda char almanızı önermem, öncelikle girip biraz takılmanızı kesinlikle tavsiye ederim.