Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 Yanlış Stat Vermeyle Çarın Dengesi Alt Üst Olmaz, Oyun Oradan Buradan Para Kazanmayacak Da Nereden Kazanacak? Şuan Bilerek Örneğin Str Blade Seven Biri Onun Yerine SS Nuker Kasıyor , Ondan Sonra Max Levele Ulaşınca Str Blade ye Cevirecegim Diyor, Stat Sıfırlama Önemli Bir İş Bence O Kadar Da Pahalı Değil.az da degil ya 300 silk 75tl günümüzde o paraya 10 saat calısanlar var bir yanlıs stat verdık diye cok fazla bence madem kapatıyorsun bari yap 70 80 silk
oradan da para kazanmayacak ? derken sanki oyun hiç bir yerden para kazanmıyor gibi konuşmuşsun benim gibi oyuna uzun zaman sonra 7 8 yıl sonra baslayanlar var yanlıs karar vermis olabilir gec farkına varabilir level kasmak zaten zor oyunun orijinalınde olan bir şeyi kaldırmak ne kadar normal? bende yaptım bos yere 75tl verdim oyun zaten her yerden para kazanıyor troyaya presiz giremiyorsun sun weap icin magic pop oynaman gerek vs.1 Yanlış Stat Vermeyle Çarın Dengesi Alt Üst Olmaz, Oyun Oradan Buradan Para Kazanmayacak Da Nereden Kazanacak? Şuan Bilerek Örneğin Str Blade Seven Biri Onun Yerine SS Nuker Kasıyor , Ondan Sonra Max Levele Ulaşınca Str Blade ye Cevirecegim Diyor, Stat Sıfırlama Önemli Bir İş Bence O Kadar Da Pahalı Değil.
Bende İsterdim Stat Sıfırlama Görevinin Kalmasını Ama Kaldırmışlar Çünkü Onlar Da Biliyorlar Silk İle Alınan Stat Sıfırlama dan Para Kazanacaklarınıoradan da para kazanmayacak ? derken sanki oyun hiç bir yerden para kazanmıyor gibi konuşmuşsun benim gibi oyuna uzun zaman sonra 7 8 yıl sonra baslayanlar var yanlıs karar vermis olabilir gec farkına varabilir level kasmak zaten zor oyunun orijinalınde olan bir şeyi kaldırmak ne kadar normal? bende yaptım bos yere 75tl verdim oyun zaten her yerden para kazanıyor troyaya presiz giremiyorsun sun weap icin magic pop oynaman gerek vs.