• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Soru 132 Level Char için En Hızlı Şekilde kasılma Yöntemleri

mawi

Daimi Üye
Daimi Üye
Server
TRSRO Knidos
Merhaba Arkadaşlar,

132 lv charım var Hızlı kasma alanında desteginize önerilerinize ihtiyacım var.

Mirror ex vermiyo biliyosunuz bu lvlde ama görev ex veriyo o görevde artık kaldırmıyor

Ice temple ve fire templede kasılmak 1 saatde binde 1 ex veriyo oda günde binde 25 kasıyo.

Dungeon da olmasa yandık valaha oda günde binde 15 demek yani günde ortalama binde 40 kasıyorum.

ama konustugum bazı kişiler günde daha fazla ex kastıgını soylüyolar.

nasıl bir yol izliyorsunuz bildiğiniz farklı yöntemler var ise burada bu başlık altında paylaşabilirmisiniz.

Şöyle bir öneri yapabilirim ne kadar bulabilirsen monster scroll ve pandora box topla stallardan daha sonra jangandaki tomb olur veya donwhangtaki 25likleri civarı olur kimsenin gelmeyeceği bir bölgede yüksek level bir arkadaşın bu dediklerimi açması ile bir döngü yapmanız gerekiyor.
Bu dediğim şeylerin yanına premium + %100 2 saatlik exp kağıtlarından bayağı alman lazım. Belki 1 haftalık bile exp kağıdı açabilirsin bunların hepside biraz paraya bakıyor :LOL:

Dostum bu cereste benim guildimin partisi şu an 8/8 full vip 139 mobda kasıyoruz ks olmasına rağmen 131 level çar günde 1.2 exp kasıyor 133'leri sormadım bilmiyorum ama ks olmadığı zaman premium basılı arkadaşlar (2 yada 3 kişide basılı) ticket zamanı bota monsu ayarlıyorlar slot bittikçe monsla beraber seri şekilde kasıyoruz ama lafın kısası ne kadar seri gitsen de 134 de tıkanıyor acele etme o yüzden :)

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    11 KB · Görüntüleme: 10
Ben Ekip Kuramadım malesef o yüzden mirrrora koydum charı eskisin göre daha iyi kasıyo günde + dungeon destekli olarak

Geri