Merhabalar daha önceden silkroad geçmişi olmayan ilk kez oynayacak birisiyim. Öncelikle server olarak doğrudan Nemrut seçmeyi düşünüyordum (yeni olması sebebiyle) ancak nemrutun sıralamasına baktığı da üst seviye oyuncuların neredeyse tamamının avrupa karakteri olması kafamı karıştırdı ve knidosa mı başlasam diye bir düşünceye itti. Sizin fikriniz nedir hangi sunucuyu tavsiye edersiniz?
İkinci olarak build konusunda çok kararsız kaldım. Pvp kısmı açıkçası pek umrumda değil daha çok pve oyuncusuyum. Siteden sıralamalara baktığımda çoğu oyuncunun int char açıp staff kullandığını gördüm. Ancak oyunda bir çevrem olmadığı için çoğu zaman solo kasmam gerekebileceği düşünüldüğünde baktığım buildlerde int char olarak ss nuker, str olaraksa glaive veya bow daha mantıklı gibi geldi sizlerin düşüncesi nedir? Kasarken üzmeyecek ve solo da rahat kasabileceğim build hangisidir sizce?
Bunların dışında da diğer tüm tavsiyelerinize açığım.
İkinci olarak build konusunda çok kararsız kaldım. Pvp kısmı açıkçası pek umrumda değil daha çok pve oyuncusuyum. Siteden sıralamalara baktığımda çoğu oyuncunun int char açıp staff kullandığını gördüm. Ancak oyunda bir çevrem olmadığı için çoğu zaman solo kasmam gerekebileceği düşünüldüğünde baktığım buildlerde int char olarak ss nuker, str olaraksa glaive veya bow daha mantıklı gibi geldi sizlerin düşüncesi nedir? Kasarken üzmeyecek ve solo da rahat kasabileceğim build hangisidir sizce?
Bunların dışında da diğer tüm tavsiyelerinize açığım.