• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Soru Yeni Oyuncu İçin Server ve Build Önerisi

GakkosLawyer

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Merhabalar daha önceden silkroad geçmişi olmayan ilk kez oynayacak birisiyim. Öncelikle server olarak doğrudan Nemrut seçmeyi düşünüyordum (yeni olması sebebiyle) ancak nemrutun sıralamasına baktığı da üst seviye oyuncuların neredeyse tamamının avrupa karakteri olması kafamı karıştırdı ve knidosa mı başlasam diye bir düşünceye itti. Sizin fikriniz nedir hangi sunucuyu tavsiye edersiniz?

İkinci olarak build konusunda çok kararsız kaldım. Pvp kısmı açıkçası pek umrumda değil daha çok pve oyuncusuyum. Siteden sıralamalara baktığımda çoğu oyuncunun int char açıp staff kullandığını gördüm. Ancak oyunda bir çevrem olmadığı için çoğu zaman solo kasmam gerekebileceği düşünüldüğünde baktığım buildlerde int char olarak ss nuker, str olaraksa glaive veya bow daha mantıklı gibi geldi sizlerin düşüncesi nedir? Kasarken üzmeyecek ve solo da rahat kasabileceğim build hangisidir sizce?

Bunların dışında da diğer tüm tavsiyelerinize açığım.

Merhabalar daha önceden silkroad geçmişi olmayan ilk kez oynayacak birisiyim. Öncelikle server olarak doğrudan Nemrut seçmeyi düşünüyordum (yeni olması sebebiyle) ancak nemrutun sıralamasına baktığı da üst seviye oyuncuların neredeyse tamamının avrupa karakteri olması kafamı karıştırdı ve knidosa mı başlasam diye bir düşünceye itti. Sizin fikriniz nedir hangi sunucuyu tavsiye edersiniz?

İkinci olarak build konusunda çok kararsız kaldım. Pvp kısmı açıkçası pek umrumda değil daha çok pve oyuncusuyum. Siteden sıralamalara baktığımda çoğu oyuncunun int char açıp staff kullandığını gördüm. Ancak oyunda bir çevrem olmadığı için çoğu zaman solo kasmam gerekebileceği düşünüldüğünde baktığım buildlerde int char olarak ss nuker, str olaraksa glaive veya bow daha mantıklı gibi geldi sizlerin düşüncesi nedir? Kasarken üzmeyecek ve solo da rahat kasabileceğim build hangisidir sizce?

Bunların dışında da diğer tüm tavsiyelerinize açığım.
Merhaba
Avrupa ırkı gerek parti sistemi için gerekse setini silahını yaptığında çok fazla hasar çıkarmayı sağladığı için çok tercih edilir.
Eğer sadece keyifle silkroad dünyasında eğlenmek biraz farm yapmak takılmak istiyorsan çin ırkında int spear/ str glaive/ str bow/ int sword shield (ss dediğimiz)/ bir çok buildi ve yapılandırmayı deneyip keyif alabilirsin
Aynı mantıkla avrupa ırkında da bir çok karakteri ve buildi pve şeklinde yapılandırabilirsin örneğin xbow bard/ dagger bard/ dual axe bard/ warlock bard gibi gibi en temelde oyuna ve skill ağacı sistemine alışırsan her şey basit ve kolay gelir

Sunucu olarak hangi ırkı deneyim etmek istiyorsan onu sen seçmelisin knidos only ch tek sunucudur, milet harput ve troya 110 cap eu & ch, nemrut ise yine 100 cap eu & ch ırkını içeriyor.

Çin karakter açmaya karar verdim str bow ve int ss arasında kaldım. Hangisi solo pve de daha iyi kastırır hocam? Bir de çin oynayacak birisi için knidos sizce daha mı mantıklı olur? Sunucu canlılığını da bilmediğim için kararsız kaldım. Bir de internette bakınırken ss nuker ileride partilerde yer bulamaz wizard oynayın diyenlere rastladım doğru mudur hocam?

@GakkosLawyer bende eski Assos oyuncusuydum. Şimdi Knidos 'ta oynuyorum tek bir ırk olmasından dolayı burayı tercih ettim. Eğer başlarsan oyun nickim aynı yazarsın.

Çin karakter açmaya karar verdim str bow ve int ss arasında kaldım. Hangisi solo pve de daha iyi kastırır hocam? Bir de çin oynayacak birisi için knidos sizce daha mı mantıklı olur? Sunucu canlılığını da bilmediğim için kararsız kaldım. Bir de internette bakınırken ss nuker ileride partilerde yer bulamaz wizard oynayın diyenlere rastladım doğru mudur hocam?
Karaktere sağlam set silah yaptığın sürece her yerde iş yaparsın internetteki rehberlerin bir çoğu güncel değil tüm ırk ve buildlere ait detaylı bir rehber yapmaya niyetim var fakat bayağı zahmetli bir iş tavsiyem oynuyorsan başta str bow ile başlayıp levelini aldıktan sonra ss nuker'e dönmen veya tam tersi de olabilir.
Önemli olan oyundaki buidleri oynaya oynaya tecrübeye sahip olmanız zaten neyin ne olduğunu tam anlamıyla kavrarsanız buildler çerez gelecektir

Üstadlarım peki knidosun şuan durumu nedir aktif mi başlanır mı yoksa ölü durumdaysa nemruta mı geçeyim? veyahut hepsini boşver isro oyna gibi bir öneriniz olur mu? :)) çok fazla tr bırakıp isro başlayan videoya denk geldim de

Üstadlarım peki knidosun şuan durumu nedir aktif mi başlanır mı yoksa ölü durumdaysa nemruta mı geçeyim? veyahut hepsini boşver isro oyna gibi bir öneriniz olur mu? :)) çok fazla tr bırakıp isro başlayan videoya denk geldim de
Nemrut öncesi oldukça harikaydı yine harika fakat sıcak para kazanmak isteyenler goldbot veya vınn parti atmak için nemruta kaydı biraz kemik kitlesi knidosta takılıyor emin ol hangi sunucusunu oynarsan oyna her zaman en yüksek bireysel oyuncu sayısı türkiye sürümünde.
Bende isro brontes / trsro knidos'ta oynuyorum globalin tek artısı arkadaş ortamın varsa 140 cap'e kadar yapabileceğin tonla şey var fakat buda dövize bakıyor silki döviz cinsinden satılıyor
TRSRO ise bizim için hem en uygun fiyat hem de en bireysel oyuncuyu içeriyor tavsiyem silkroad dünyasını yeni yeni öğreniyorsan trsro knidos dışına şaşma oyunu artık öğrenir tamamen tüketirsen isro'yu deneyim edebilirsin

Çok teşekkürler Burak ve GrowLancer hocalarım o halde knidosta ss nuker olarak başlıyorum. Ss nuker için bildiğiniz güncel bir build rehberi var mı veya sizin bilginiz var mı hangi skilleri açmalı ve almalıyım. İnternette bilgiler var ama çok eski.

Sunucu açılalı biraz zaman olmuş ama düşük seviyeler için parti lazım olursa bulunur herhalde değil mi hocam?
Silkroad online ilk gecemde 6 level kılıç kalkan oldum knidosta :) tamamen int veriyorum ancak henüz skill dağıtımı yapmadım. Bir yandan oyunu anlamaya çalışıyorum.

Benim gibi oyuna yeni başlayacak olup da bu başlığı görenler olursa knidosa gelebilirsiniz her yer insan kaynıyor oldukça dolu server.

Çok teşekkürler Burak ve GrowLancer hocalarım o halde knidosta ss nuker olarak başlıyorum. Ss nuker için bildiğiniz güncel bir build rehberi var mı veya sizin bilginiz var mı hangi skilleri açmalı ve almalıyım. İnternette bilgiler var ama çok eski.

Sunucu açılalı biraz zaman olmuş ama düşük seviyeler için parti lazım olursa bulunur herhalde değil mi hocam?
Silkroad online ilk gecemde 6 level kılıç kalkan oldum knidosta :) tamamen int veriyorum ancak henüz skill dağıtımı yapmadım. Bir yandan oyunu anlamaya çalışıyorum.

Benim gibi oyuna yeni başlayacak olup da bu başlığı görenler olursa knidosa gelebilirsiniz her yer insan kaynıyor oldukça dolu server.

Sword shield buildi de bicheon becerisindeki skilleri kullanıyor bicheon kısmındaki skillere ek olarak saldırıda olmazsa olmazın bu nuke skillerini açmalısın
Knidosa başladıysan BurakYogun nickine pm gönder oyun ortamından elimizden geldiği kadar yardım edelim

j4r51sj.png
68z1qub.png
hfe0xu0.png

Çok teşekkürler hocam evet knidosta başladım. O halde bicheon yetenekleriyle Bu işaretlediğiniz kısımdaki yetenekleri açacağım. Sizi oyun içinden rahatsız edeceğim.

Geri